Navštíveno 983x

Tak, takhle by to asi ve finále mělo vypadat, vyleštil jsem ty límce, hned to vypadá jinak. Tak kritizujte,beru všechnu kritiku ať se konečně rozhodnu zda celolesk, nebo střed černý, resp. stejný odstín jako auto

sorry za kvalitu, cosi nechtěl ostřit foťák, mrcha a blesk mi nešel
pro srovnání dávám foto celolesku

jinak proč sem to zkusil, proto že chci nějakou změnu akorát nevím jestli jo nebo ne :-)))
Dle mě jsou lepší ty vyleštěný. A vůbec nejlepší když uděláš černě to co je na nich černý origo a zbytek vyleštíš.

11.04.2006, 18:59 |
X-sat (M)
jj původní - ale fotky dost nekvalitní - takže to ber s rezervou

11.04.2006, 19:01 |
Mosťa Rozhodně původní. ;-)
petr_at: to co je tam černé origo se mi právě nelíbí, hlavně ten střed, ale asi jo, nechám je původní .-)

11.04.2006, 19:28 |
TROY Kup jiný :o) tohle vypadá hrozně pooooor.
Taky celolesk:(( že sem ti ten VT vůbec dělal co?:))Jen sem ti přidal práci:)))))))Ale řekl sis o to:)
Leveler: blázne, nic se neděje, já vím, když nezkusíš, nevíš, aspoň se nenudím :-)))

11.04.2006, 21:15 |
BULOH Lesklé.

11.04.2006, 21:33 |
FXS vyleštěný
jo díky, tak teda joooo, vyleštěnýýý
jj ja ti to rikal ze se to nebude libit :-))
Vypadá to moc hezky když je to celý vyleštěný....
mě se to líbí s tím černým asi jedinýmu koukám :o)
mar: :-))) máš smůlu, jsi přehlasován :-)) tak jsem tu černou umyl a nechal jen černý střed a vypadá to mooc dobře, sem to ani netušil :-))

15.04.2006, 17:15 |
a.t.b Proc si do toho nechas kecat??Proc se tady kazdej pta co ma delat se "Svým" Autem??? To nechapu...kazdej ma jinej nazor, nemuzes delat neco podle lidi co maj doma treba nejakou 120 s tisicema napisama Tuning na oknech a nebo s lidma co maj v garazi lestenku za Mega......Ty vole to je tvoje auto...kasli na to co ostatni rikaj a delej to co se ti líby........O tom to preci je!!! No a ve finale teda Alu kola maj bejt hlinikovy a ne jiny!!!! :))))) Nazdarek lidicky at se dari!
vsichni tady mame polepeny 120ky nebo lestenky za mega... zeptal se na nazor...
btw. hlinikovy kola maj bejt hlinikovy a ne jiny...to jako znamena, ze kdyz mas hliniky s nejakou barevnou upravou, tak uz to nejsou hliniky?
me by se libily v puvodnim provedeni, tak jak maji ATS-a vypadat v originale....
a.t.b: hehe :-))) jojo ,dají se zpátky do originálu, já přeci jen raději Cult