Navštíveno 1170x

12.04.2006, 20:43 |
MarauderZ28 | Upraveno: 2006-04-12 21:11:05
1, mě nasrali v pneuservisu neb nalepit závaží na límec na takový kola napadne jen pablba, nicméně děkuju, že tam nenaklepli turbo :o)
2, chce to kapku je vystrčit, jen decentně
3, decentně to snížit
4, udělat něco z brzdama, Mazda je fakt trapná tím co montovala za jebky prťavý ....

hmm, hezký ;-)
ale ten pablb byl s velkým P ! :-(
Mazec..to sou ty 18tky co tu byly na prodej??
Už sem ti to psal:)Chtěl bych bejt tvoje ženská:))))))Hold se slečná máá nooo:))

12.04.2006, 21:52 |
BULOH Moc pěkný, na Probe to sedí. Decentně snížit a na předek velký kotouče a brzdiče, jinak nedávat žádný spoilera a podobný nesmysly...
to je nejaka nova moda davat zavazi na limce, kolegovi skodovkarovi to dali na cerstve repasovany kola taky :-) nepotesi (ty to muzes sundat, on podle me s 50ti procentni sanci na to ze sleze lak :-)
pěkně bych je v tom servisu nakopal do prdele kdyby mě to dali na límec, jinak hezký probe a parádní kola :o)
super kolečka, nádheraaaaaa :-))))

12.04.2006, 23:15 |
FBS a za 5, chce to zadohrab :o)
jé tak néé no...sorry JOKE
v Radotíně ...
5, jo a Teena se zabije co ...
Krásnej kousek. Co se týká těch závaží, jel bych to nechat dovážit závažíma dovnitř a ještě bych si tam u dotyčného poklepal na čelo :o)
zvláštní že jedno kolo to závaží má tak jak má bejt a tři je maj na límci ...

12.04.2006, 23:46 |
FBS počkej ja myslel žes jim to omlatil o hlavu, ať to předělaj... to tam zajeď dokud je to čerstvý :o)))

13.04.2006, 06:32 |
MiraF MarauderZ28 :...Ty jsi u toho nebyl?,když mi měněj pneu a následně dávaj závaží tak jsem vždy u toho!,nevíš kdy na koho narazíš!
nebyl neb v tom pneuservisu se nedalo hnout ...

13.04.2006, 12:22 |
norsi to Mar: Co je to za kola? Kdyztak napis na mail lukas(at)streetracing.cz , pac jak se znam tak se sem zapomenu podivat. Moc diky
To sou ty same kola co ma ted JR?

13.04.2006, 16:50 |
X-sat (M)
ty woe, ani se mi nechce věřit, že je to totéž auto, kterým jsi tu byl o wíkendu...
hustý!!!
kua,krasavice! Vypadá skvěle :-)
neseeeeeeeeeee,,,,,,,,,,,,,,,,rrrrrrrrrrr :-) LOL
to je muj sen takovyhle decentni ale nadherny probecko. ;-(
vzdyt tu maximalne pred tydnem jedno Mar nabizel...kdyztak
[ Link ]
vole mare seres me! :)
zasrana roztec.... anebo holt nezbyde nic jineho nez EBAY.... :( v CR nesezenu jakziv ani hovno...:( hele, nemas na prodej ty origose ??