Navštíveno 1942x

tak cekam vasi kritiku :]

13.04.2006, 19:49 |
Paik Noo hezky, jeste dej sedacky...
sedacky a zmenit barvu..
.a kola..
jinak myslim ze dobry..
obdivuju vás všechny, co se pouštíte do předělávky palubky, fakt mazec
Paik> sedacky nejspis zustanou, jen tam prijde nejakej peknej potah
Honza2.016v> sedacky viz Paik, barva jeste nevim, mozna nez na ni nasetrim, tak budu mit jiny auto ;] kola prijdou ATS CUP 15´´ jen co budou penize, ale pro studenta je tohle vsechno celkem tezky...
mishan> v tomhle pripade to moc prace neni... defakto jde vymenit kus za kus. ty tapeci dali daleko vetsi praci
jinak jeste doplnim moje plany> interier bude komplet felicie se vsim vsudy (jen sedacky asi zustanou puvodni - favorit je pohodlnejsi), hudba bude hertz vs carpower vs clarion, exterier auta nebude asi nic moc... kola ATS, nejaky decentni podnarazniky jiny zadni lampy, zavarit zadek a tim to bude asi koncit...
no takhle asi na jiny nenasetríš....
Scream> ale tak me se ten favorit jako auto libi... jezdi to, tak co. je mi 19, tak si moc vyskakovat nemuzu...

13.04.2006, 20:57 |
jolik no ....
achiles: ja ti to neberu, ale tim ze do toho pustís X tisíc a bude furt jen hnedy fáčko podle me nic nevyresis, kdybys neco nasetril a prodal to, mohl bys jezdit v uplne jinym aute, ale to je tvoje vec. já byych radeji jezdil ve starym civicu nebo golfu gti za 25 bez kol a muziky nez ve fáčku....
Scream> ja ti rozumim, ale jako zatim sem s nim spokojenej, tak az budu mit neprekonatelny nutkani mit jiny auto, tak to zacnu resit. zatim slouzi... pristi auto planuju asi koktavku I

13.04.2006, 21:38 |
Long | Upraveno: 2006-04-13 21:42:50
Ju sis maknul, akorat jeden detail, airbag ve volantu to predpokladam nema?? Nechtel bych do toho volantu narazit hlavou protoze je to jenom tvrda ocelova potazena kulatila a pocita se s tim ze hlavu zastavi airbag. Bez airbagu se do feldy daval volant obalenej mekkou tlustejsi vrstvou a docela ohebnej aby neudelal "tolik" skody.
Long> bag to nema ale nemysli hned na to nejhorsi. snad se mi to nikdy nestane...

13.04.2006, 21:47 |
Long vzdycky se ma myslet na to nejhorsi, kdyz se to stane tak uz je pozde.....

13.04.2006, 21:51 |
Long ale nechci tu moralizovat:) jenom sem si tak jednou na ten volant tukal prstem, poslouchal jak pekne zvoni a rikal si ze by to asi bolelo narazit na nej:))
Taky jsem si hrál s palubkou,ale už jí tam mám dýl,výplně jsem měl taky,ale už jsou jiný,sedačky zatím z feldy,zdraví anatomy neumožňuje,špatně by se mě vylejzalo z auta.....na bordel nekoukat,zrovna jsem v lakovne tak je prach po kitu :))

Long> nevim no, von jako vubec favorit celkove neni moc bezpecny auto, ale ja na to radsi nemyslim

13.04.2006, 21:59 |
achiles | Upraveno: 2006-04-13 22:00:23
TOMIK__007> ta felda mi neco pripomina... nemas nahodou ty stranky supertuning, nebo tak nejak?
BTW jaky mas ted tapeci?
achiles: je to fávo :) .... stránky mám ale né žádený supertuning .... tapce mám teď originál výrobu,z feldy už tam měl každej tak jsem je po pracné montáži zase demontoval,páč mám dveře ze zsaršího typu,jako je celý fávo tak předělat uchycení a díry to byla lahůdka no
Najdi rozdíl :-))

:-)

TOMIK__007> jeeee ja uz blbnu :] nahod fotky tech tapecu, az budes mit...
TOMIK__007>nevim, pripada mi to stejny :]
achiles: jasný no až to bude komplet pak hotový tak nahodím no,snad tak za 14dní - 3tejdny no :-)

13.04.2006, 23:26 |
Tůmi taky obdivuju kohokoliv kdo se do tohohle pusti. Je to silena prace. Vim od kamose. A ty tapecaky dali taky dost prace,vid? :)

13.04.2006, 23:41 |
achiles | Upraveno: 2006-04-16 16:29:55
Tůmi> o tapecech mi ani nemluv, palubka je proti tomu prochazka ruzovym sadem
Ahoj vypada to super taky zrovna prekopavam svoje Fa a davam tam palubovku z Felicie vsecinko uz mi funguje ale mam problem se zadnima mlhovkama u Fa je na svorkovnici 6 kontaktu a u Feldy jsou jen ctyri jaks to vyresil Ty pokud jsi teda nemenil celou elektriku diky
Pavel_Sv: ja sem to udelal tak, ze sem na mlhovky pouzil spinac pro varovky. taky jako ve fa tlacitku spina 2 a 2 kontakty, takze to chce jen prozvanecku a vedet, jak to bylo zapojeny ve facku a mel bys to nejak zmaknout ;]
Taky me to uz napadlo ale nevedel sem jestli se daj nekde sehnat jen ty krytky na ty tlacitka abych je popripade vymenil jsou uz nejaky ochytany