Navštíveno 1681x

takze zadni naraznik nandan jen provizorne jeste se bude malinko upravovat samo :-)) a par budiky co mi drazilo z velke dalky :-))

14.04.2006, 07:58 |
xenonman | Upraveno: 2006-04-14 07:59:19
je jich asi 8 bude hlidano opravdu uplne vse....

hlidano bude opravdu uplne vse je jejich asi 8budiku :-))

To mas jeste hodne prace :-)))
a ta prdel me hodne podobna na golfa to je schvalne????
Jinak ten naraznik vypada dobre....

14.04.2006, 12:16 |
Alííí Mně osobně se teda líbí víc ten styl Luke-Jeepa... :o?
Rozhodně ale mraky práce, klobouk dolu...

14.04.2006, 12:19 |
Smrada (M)
Mno, ale kazdy bude na neco jinyho:o)
Tohle je fakt jen na jezdeni, tohle hrat nebude
xenonman: hej zatim to vypada super, jen ty zadni lampy??? to se mi tam opravdu nelibi
smrada: myslis ze to bude nekdy jezdit? :-)))

14.04.2006, 12:58 |
BULOH Ty zadní lampy jsou fakt takový obyčejný, mě se osobně tyhle nelíbí ani na Golfu.
ty zadni svetla sou jen pracovni ;-) uz to tu parkrat rikal ;-) ve finale by tam meli bejt LED lampy, pokud si dobre pamatuju.
jj kdyz nam bude rozpocet prat tak tam budou ledkove lampicky :-))
Ten nárazník myslím od někud znám... :-)))
Co tam mas za kola 17???A jak tam sli ty svetla ??Bylo to hodne zarezevani ja o nich taky premejslim,pasevaly tam aspon trochu??a nemohl bys mi posalt nejaky fotky jak si to delal??Dik
trpisak@seznam.cz
kola jsou 17tky a svetla kupodivu po mensi uprave pasuji
nech to bez nárazníku :-) má to takovej zetor-look na těch 17tkách :-D už jen radlici na sníh a je to...
s naším tempem to bude za chvilku hotové co xenone? :))))))))
zetor look to je jako dobrej joke predek je snizenej o 10cm a u tech kitcar blatniku tam neni skoro zadna mezera :-)) jinak predni naraznik je 6,5cm nad zemi

a tady par fotek specialne pro FD-Ondru

tech 6,5 cm je mozna i 5cm :-))) mno a jinak na hrabani lisiti si myslim dobry s timhle vykonem

xenonman: však to byl joke, i když při tom pohledu zezadu tamjistá podoba je bez toho nárazníku :-) velký kola, nějaký to železí trčí dozadu... jak zetor co nám u bejvlý dílny dycky hrabal sníh :-))))) jinak vypadá to zajímavě, jsem zvědvej na finiš...
p.s. a co že máš jen 6.5cm od země... my máme teď od země asi tak 30cm a taky se s tim nechlubim :-)))))))))))))))))) heh...
zadni naraznik zname vsichni z TP i UL :)))