Navštíveno 664x

ahoj,
neni nekdo z vas dovozce aut nebo neznate nekoho, koho muzete s klidnym srdcem doporucit? jedna se o focus 99-01
nejradeji bych nasel dovozce, ktery uz ma urcite zkusenosti a kontakty v DE, nasel jsem uz par dovozcu, ale to fungovalo na principu najdi si to na mobile.de / autoscout24.de a pak dej vedet, dovezem to a ja shrabnu 20-30tis (vcetne prihlaseni) to se mi ale moc nelibi :(
diky
nechci ti brat iluze, ale tak to funguje
tak to je potom pro me tezke zklamani :( asi jsem moc naivni :-) kazdopadne diky

14.04.2006, 15:47 |
aTTim zadarmo ani kure ... jinak Focusy vozi foki, www.ford-focus.cz
tak s tou provizi samozrejme pocitam..
kazdopadne diky za kontakt

14.04.2006, 19:45 |
Long jj tak to funguje provize kolem 20-30, jedina vyhoda u tech co to delaj uz dlouho a jedou ve velkym, ze nakupni ceny sou uplne nekde jinde oproti mobile a autoscout. Ve vysledku se pak da dostat vcetne provize na hodne zajimavy ceny. Zasejc prislo jaro, nova sezona, velka poptavka a znamej jezdi na tejdeni vejlety do švajcu a jinde po evrope vybirat auta. Docela fajn obziva, ted nahrabe a zbytek roku vysmato:)
doporucuju s klidnym srdcem www.dovoz.kvalitne.cz
zkus
[ Link ] dá se s ním dohodnout, jaké auto chceš, dohodnout cenu, můžeš jet s ním si auto omrknout před koupí, mrkni, zavolej mu a uvidíš.
Long: presne tohle jsem mel na mysli - ty, co jedou ve velkym a maji svy vlastni overeny zdroje, zadny mobile.de
bere si jen za cestu pokud uz mas auto vyhlednute ... cca 8kc/km

14.04.2006, 21:09 |
Long ppaul_69 ju akorat je trosku problem se k takovejm lidem dostat a pak mit to za tu cenu a ne za obyc bazarovou. Vecinou nefunguje to ze k nim prides a reknes chci auto. Berou hlavne staly zakazniky a osobne to mam taky za urcity protisluzby a znamosti, jinak by me nic nepritahnul a nebo jo ale za trosku jiny ceny. Dneska taha auta snad kazdej kdo ma platak nebo i bez nej. Nevyhoda je v tom ze ty si sice vyberes auto na mobile.de ale muze bejt klidne dira na penize a nedoplatis se na opravach. Zato nekdo kdo taha auta z venku treba 10 let tak uz ma po evrope svoje obchodni partnery, ty si ho nedovoli podrazit a to auto je pak vice mene bez problemu. Moc se me libi ten system kdy ma znamej pozadavek na naky auto, zvedne telefon, obvola par lidi po evrope co potrebuju a o vic se nestara. jak se to auto nekde ukaze v odpovidajicim stavu tak dostane info a hura pro nej. Holt zlaty kontakty z dob divokyho dovozu 90. let sou k nezaplaceni.
To sou ale porad jenom keci co ti nepomuzou. Po cz uz je dost solidnich firem co si nakou šméšku nedovoli. Zjisti si reference a nebal bych se toho, navic kdyz hodne z nich umoznuje ject se na to podivat osobne.
to, jak píše Long, tak tak funguje Rakar. Fakt ho zkus, má sice psaný citroen, ale tahá po dohodě vše a načekáš se třeba 1/4 roku, než sežene fakt auto a ne popelnici