Navštíveno 730x

16.04.2006, 19:21 |
BULOH Tak je tam, podle mě tam sedne nádherně a má i libovej zvuk...

16.04.2006, 19:25 |
BULOH

16.04.2006, 19:27 |
No Respect | Upraveno: 2006-04-16 19:28:46
wow, moc pěkný
sedne tam jak prdel na hrnec - je vidět, že když je přímo pro typ auta, tak je krutej
a to jsem si původně myslel, že to šikmý bude divný, ale mě se moc líbí

16.04.2006, 19:30 |
BULOH Jo, jo díky.

16.04.2006, 19:36 |
BULOH
jj sedi opravdu bajecne ;-)

16.04.2006, 19:45 |
Cormi To je pecka - jestli tam byl ten výřez v nárazníku ze série, tak je to super... Jako by to tak mělo být ;-) A vařit si ho nemusel, viď? Já svěřil montáž výfuku firmě, co mi dělala muziku - oni jsou to takový tuneři :-) a ty mi zařídili montáž výfuku a tvrdili mi, že je tam přivařenej. Přitom k tomu byla svorka a provedení mělo být přímo na průměr u 1,6 tak až budu mít auto ve výšce, tak se o tom sám přesvědčim, ale teď mě docela štve, že jsem jim to vůbec svěřil... No. oni taky kvůli demontáži spodních dílů (spoilerů) a lišt sundavali oba nárazníky, což mi taky neni zrovna 2x logický, ale asi to jinak neumí...
Až mi tenhle zrezne, tak vezmu znova Supersprint...

16.04.2006, 19:47 |
Cormi Jinak, jestli máš auto na denní ježdění, tak to nesnižuj... nevypadá to tak tragicky a za chvíli ti to ani nepřijde... zásadní plus je, že si zachováš určitěj jízdní komfort, ale zase pokud jsou v tvém kraji výborné slinice, jezdíš hodně po dálnicích a chceš to mít za každou cenu snížený + o dost lepší jízdní vlastnosti, tak potom nebude problém.

16.04.2006, 19:50 |
BULOH Není vařenej, je nasunutej na původní díl a staženej sponkou.
Ten výřez v nárazníku je origo.
Ještě půjde střední tlumič supersprint a trubky.
BULOH: a to bylo na začátku strachu že to ani nemá závěsy co? :-))))

17.04.2006, 13:04 |
BULOH No na fotografii ten závěs moc nebyl vidět, ale je tam!!!
to víš, ty fotky jsou dělaný tak aby tam byl vidět jako celek spíš než aby tam bylo vidět všechno do detailu... hlavně je supersprint snad nedodává ani ve velkým... :-/
jo jinak jak jsi psal že tam půjde ještě střed, tak na supesprintu pořád svítí Available soon... nebo máš 1.6ku na kterou je střeďák k dispozici? už si to nepamatuju cos mi tenkrát psal...