Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > 205GTi ECU-diagnoza

o Navštíveno 696x o
o 17.04.2006, 10:40 | ajsik
tak jsem asi objevil pricinu mych problemu...

btw: sonda je vyhrivana, to jsem spatne zmeril jde do ni od 1.5A do 2.5A.

ale vubec nekolisa jeji hodnota a porad dava 0,431V coz je hodnota temer rovna 14,7 ku 1 a tady je ten problem. Otazka je jestli je jednotka natolik "inteligentni" ze tuto hodnotu ignoruje a nebo zacne po zahrati motoru ochuzovat smes.

Motor bezi prave nekolik minut na sytic a po dosazeni urcite teploty se zacina regulovat dle lambda sondy a prave v tu chvili to vyhodi "K" a motor zacne byt znacne nestabilni az chcipne.

resume je ze musim sehnat novou sondu:

umi nekdo univerzalni za nejake rozumne ceny? (diky za nabidky)

musi byt 4dratova, tj. vyhrivana... a draty od lamdby stinene, pac jednotka ma specialni zem prave pro lamdbu skrz to stineni.

o 17.04.2006, 11:27 | maresk
jestli je ta lambda od Bosche, kontaktuj firmu LUJAdealer - www.luja.cz - je to velkoobchod na bosche a maji slusny ceny :-)
o 17.04.2006, 13:45 | ajsik
tak jsem koukal a 3095 bez dph a jeste univerzal :) autokelly ma 3300 bez dph original dil a neorigo stejny jak luja za 2400

ale diky za tip
o 17.04.2006, 14:09 | MarauderZ28
elit má tuším nějakou za 1500 dává se do Feldy, ale pasuje všude, je to 4 drát a dával sem jí do Probe ....
o 17.04.2006, 14:59 | ajsik
mara: dik, presne ta co shanim, ma vyhrivani.

ps: uz to pomalu skladam do kupy tak pak poslu fotky hlavne jak to vypada po laku a s novym naraznikem ;)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3814 sekund.