Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > STK - lampy a výfuk

o Navštíveno 812x o
o 17.04.2006, 14:54 | Cormi
Ahoj, chci se zeptat na dvě věci ohledně STK. Mám na autě nové lampy, které měly v sadě extra odrazky do nárazníku, protože je nemají integrovány. Bude to na STK vadit nebo odrazky se tam nezkouší?

Dále výfuk... mám laděnej koncovej tlumič od Supersprintu, přímo na moje auto (i motorizace), ale je na pevno přivařenej ke střednímu tlumiči. Může tohle taky vadit?

Jedná se o moje první STK :-)

Mockrát díky

foto k příspěvku  od Cormi

o 17.04.2006, 15:16 | VlaK
200 do kapsy a nebude to vadit :) Jinak je to ciste subjektivni zalezitost toho kteryho STKmana, to ti tady nikdo obecne nerekne...
o 17.04.2006, 15:38 | tappaja
Lipni si je nekam na naraznik oboustrankou nebo kouskem zvejkacky a bude to v pohode.
o 17.04.2006, 16:01 | Toyo
no zalezi na tom,kdo ti to bude kontrolovat,ja osobne bych si dal tu praci a jednou za dva roky tam dal orig. na tu stk. Protoze u nas sou na stk kreteni kteri tuningu ale vubec nerozumijouuuu :oD
o 17.04.2006, 17:28 | clown
no oni ty odrazky sou obcas good a pokud t auto je tmavy, jako ze tohle je .. tak maj jeste vetsi smysl .. :o)

ale asi jako Toyo .. , nepamatuju si, zda je, ci neni v pravidlech umisteni odrazek, vyska atd ..
o 17.04.2006, 20:51 | FD_Ondra
cormi: supersrpint nevadí, vezmi si s sebou papír o ECE homologaci co jsi dostal k výfuku...
s těma odrazkama souhlasím s tím co psal clown... u tmavýho auta celkem mají smysl... ale na tu technickou si je lípni na nárazník oboustrankou a neměli by nic říkat...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3468 sekund.