Navštíveno 609x

jaký jsou pružiny JOM? jsou to jedny z (nej)levnějších, tak mi je jasný že to nebude žádnej HighEnd pro sprotovní použití, to taky od nich nechci ale jde mi to jestli jsou použitelné pro denní ježdění (s drncáním počítám) o kolik si ve skutečnosti auto kdydne na zem? byly by na kivika 96 3D (jezdímě většinou ve dvou a malej pes :o)))
co na ta řeknou seriový tlumiče, který už maj něco za sebou (130tkm) ?
na celej podvozek není kurunky :o( a jde skutečně jen o efekt plazícího se auta :o)

18.04.2006, 22:08 |
JR o pruzinach JOM sem tu uz nekolikrat psal. Jsou to levny pruziny a moc bych od nich necekal. Dal bych je akorat tak na auto, kterym bych dojel na sraz a zase do garaze. Na kazdodenni jezdeni to asi moc neni. Kdyz uz jenom pruziny, tak bych volil neco lepsiho, jako Weitec nebo HR.
No a pokud jde o tvoje tlumice, tak pri 130k km uz museji bejt mrtvy a pruzinama bys to jenom zhorsil, tak na tvym miste bych kouknul po kompletnim podvozku a zabijes dve mouchy jednou ranou.
pokud chceš dávat jenom pružiny tak bych vybral asi z těchto, HR,Eibach,Vogtland
s Weitec zkušenosti nemám takže nevím :o)
JR vím, že se tu o nich už psalo, ale našel sem jen jeden příspěvěk, který se totálně odchýlil od tématu takže tam nic nebylo :o)))
OK díky za recenzi pružin... tlumiče mrtvý nejsou, o víkendu sem si byl nechávat dělat test tlumičů a jsou v pohodě ... taky bych radši celý podvozek ale už to je dost penízků za novej.
na Escape6 sem hledal, ale všechny ceny jsou na dotaz na e-mail, to bych byl za vola se ptát na každýho výrobce a typ (že jich tam je dost) :o)))
jestli se ti chce a budeš od tý dobroty, tak mi prosim pošli cenovky ... díky ;o)

19.04.2006, 09:17 |
JR Zavolej na kram a Ludek ti rekne, ja mam ted u sebe akorat katalog Weitec a tam vychazej pruziny na 4390,- a komplet podvozek se zrovna na tohle nedela. Urcite budou delat ostatni vyrobci, ale to ja ti ted nereknu.

19.04.2006, 09:24 |
Etien (M)
jak píše JR, volat do Escape 6... Luděk ještě nikomu hlavu neutrhnul...
Petura: těm klasickým testům tlumičů moc nevěř, můžeš tam najet s autem co má nový tlumiče a ukáže ti to účinnost 70%, na starým formanovi mi to ukázalo 55%, ale auto plavalo tak jsem je vyměnil, jeden byl na kašu vyteklej a s tlumičem už neměl nic společnýho

19.04.2006, 09:52 |
JR Etien: a bude mit radost, ze si s nekym muze pokecat :-))
asi jako šestikule, navíc, raději bych po mojí zkusenosti risknul JOM jak weitec. horší to bejt už nemuze.

20.04.2006, 12:24 |
JR Scream: uz jsem ti to jednou rekl ...... je na tom Weitecu neco spatne? Reklamuj ho u prodejce, mas na to pravo.
pro me je jednodussí si pomoct sam, nerikam, ze se to stat nemuze, ale o necem to vypovída.