Navštíveno 1194x

vůbec nevím jaký a kde mám hledat?

čím jěště navýšit výkon motoru??(mám tam podložku pod karbecem,sníženou hlavu,a zvětšené kanálky z karbecu do válce!)

jiný motor bych tam dal...

19.04.2006, 09:53 |
AR aaa vidim litinova hlava...tam nema cenu delat upravy bo ti to brzo odejde...
jako vyhozeny peníze cokoli do toho dávat :(

19.04.2006, 12:05 |
Smrada (M)
Creams: Ses si jistej? Je spousta hezkejch skodovek co jezdej po srazech. Neni to jen o tom, davat drahy veci na drahy auta, ale treba i decentne udelany levny auto muze bejt super
Divočák:Přijde na to....co chceš,co se ti líbí a hlavně kolik se do toho chceš vysypat.. např:
[ Link ] www.ellri.cz
atd.

19.04.2006, 12:38 |
itchy musis vymenit tu drevenu podlozku:)
spoilery nedávat - zbavit rzi a pod. hodit do laku , nasadit původní narazníky, udělat podvozek brzdy atd.. a motor - sehnat motor ze 130 (optimálně s celým podvozkem a převodovkou) nasadit to tam a maximálně slíznout hlavu a dát vačku.. tak to má spolužák a někteří co v tom maj favo nestačej...
jo a ještě bílý blinkry a do zadu to samý.. světla s bílejma blinkrama
2Smrada: jsou to vyhozeny peníze za náraznik. Vdiť se podívej v jakém je stavu ! Myslím, že tuzing naraznik přihodit a jezdit se shnilou kastli ?! No nevím raději bych fakt udělal to co říká Honza... dát do kupy kastli a pak vymýšlet
2 Smrada. První větu nahoře jsem špatně formuloval (jako vyhozeny peníze cokoli do toho dávat :( ) myslel jsem tím nárazník

19.04.2006, 14:16 |
pov Creams: Ale ten naraznik prave zakryje vsechnu tu rez a to prinytovany celo! Bude to paraaaada! :)
pepane ty si kun.Minuly tyden jsem dal pryc motor z rapida.Kdybys rekl mohl byt tvuj.
Pokud se ty shade nechces zbavit, tak naprosto souhlasim s Honza2.016v. Radeji repasi jak tuZing ...
já bych to vzal na kypu a tam se vyradil:-)))

19.04.2006, 19:40 |
m1tv nejlepši tuning jakej stimdle mužeš udělat je to odvizt na nejbližší šrotak a nechat to parkrat přejet parnim valcem...:())) jinka vyhozeny penize za šunku..:))))))

19.04.2006, 22:04 |
Lefi Jestli chceš navíšit vykon tak tam dej motor z favorita,neni to peněžně naročny favo tam jde pomalu kus za kus.A budeš docela mile překvapenej jakej je to rozdil.Já mám bohužel taky jen škatuli,ale nečekaně mi to s tim favo motorem jede i do kopce:)
jj,jako Lefi.Taky jsem měl kdysi chuděru a dal jsem do toho motor z Feliny a oproti původnímu motoru 105 to jelo neskutečně!!