Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > 200sx parts for Michal Meskano

o Navštíveno 808x o
o 19.04.2006, 21:15 | H-Honza (M)
ventil HKS, asi dobrej kup je jako novej, spis uplne novej

foto k příspěvku  od H-Honza

o 19.04.2006, 21:16 | H-Honza (M)
prisly Ti i ty kulturni noviny cos chtel....... jinak jsem nechapal, jeden den zakoupeno v Japonsku, druhy den doruceno do USA..........

o 19.04.2006, 21:18 | H-Honza (M)
a tam vstriky nejaky......
vypadaji fakt hodne zachovale, jsou cisty, nemaji omackany tesneni ani gumicky, vcetne sroubu a konektoru.

o 19.04.2006, 21:19 | H-Honza (M)
tak snad Ti je ten motor nesezere jako ten snimac teploty vyfuckovych plynu

o 19.04.2006, 23:35 | MarauderZ28
vše jen dočasně, ta jeho 20DET je moc hladová :o)
o 19.04.2006, 23:39 | MarauderZ28
jinak ty gumičky mi připoměly příhodu kdy já, Kaa a Michal jsme debatili o takovejch tech gumovejch kroužcích na péro ... já i Kaa jsme shodně tvrdili, že jako super, Michal prohlásil, že to na něj vůbec nepůsobí, což jsme nemohli pochopit neb tohle funguje zaručeně na každýho .. vše se vysvětlilo po tom když nám Michal řekl, že si to nasazoval na uši ....
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3662 sekund.