Navštíveno 1115x

jeste cirou optiku a myslim ze to bude dobre... vesleo se to tam jen tak tak o prsa :-))

24.04.2006, 22:01 |
Augi | Upraveno: 2006-04-24 22:01:34
Tak to už je moc....
Hele, xmane, mám Cortinu MKII, hodíš mi na ni bixenony? ;-)
augi neni problem staci rict kdy :-))))
A ja chci do Capri..... :-)
taková malá otázka,dává někdo xenony do vyklápěcích světel??A pokud ano,prosím,prosím foto.
xenonman..... dokazal bys dat bixenon do tohodle? je tam cocka a puvodne H1 nebo H7 ted je tam xenon, ale jen na potkavacim dve vybojky tam dat nemuzu protoze uz nemam kam narvat to trafo a druhou ridici jednotku.......
asi by se muselo odriznou to plexi, namontovat a zalepit zpatky co? Jinak sem si vsiml ze umis nasledne zasklit necim cirym....dokazal bys to i u tohodle?
jde u tebe koupit jen jeden kus bixenonu a co by to tak stalo - samotny i odhad montaz
Diky

melo by to pak vypadat nejak takhle:)

jen taková otázečka......aby jsi tam dostal ten bixenon,tak musíš uříznout dno paraboly? a pokud ano,tak potom ten mechanismus té čočky je vidět když se z blízka podíváš do toho světla nebo to má nějaký kryt a je to zpracované po té optické stránce?

26.04.2006, 16:22 |
Alííí assassin: A nechtěl bys toho trochu moc? Jak tě člověk pustí k Netu, hned vymejšlíš pitchoviny! :o)))) Nech jen xenon v potkávacích, jako mám já na RSV (nemůžeš mít lepší světla než já ty hajzlíku!). :o)
Jinak fotky nádhera (moto). A myslím, že pro xenonmaniaka to nebude problém...
A na kolik to asi vyjde na tom xm?