Navštíveno 602x

29.04.2006, 12:00 |
vojco tak mě dnes pěkně vystrašilo auto, valim si to do města přezout konečně kola a najednou při plnem tlaku turba auto par krat cuklo, hustej bílej dým a výfuku, kapoty....
Pak uz jsem motor ani neprotocil. Prej je to těsnění pod hlavou.
Proto bych se chtěl zeptat, existuje těsnění pod hlavou které vydrží vyšší tlaky? Tlak turba je zvednutej z 0,65bar na cca 1bar. Zatím tam dám to nejlepsí co seženu. Jo, je to R25 V6turbo, spodek by měl být 2,4l, Z7UA702.
Díky
hm, baccara 2458cc+turbo, asi tady poradej:
[ Link ] nebo google
nechci tě strašit, ale kdyby to bylo jenom tíso, tak ten motor půjde protočit normálně, tady toho bude víc

29.04.2006, 20:51 |
vojco vytáhnul jsem svíčky a motor jde v pohodě protočit, z válců jsem vytáhnul asi 2l vody!
Tak doufám že to pude :)
hm tak este hlavovy srouby (treba u forda se menej automaticky) a doufej ze se ti nepokroutily ojnice. Ale je to jen moje teorie, nikdy sem to neresil v praxi.

02.05.2006, 13:01 |
vojco nj, to uvidime, dnes jsem ho odvez do servisu, tak uvidime. Předtím tam bylo těsnení VICTOR REINZ, takže si myslim že nic lepšího (myslim sériového) už neseženu. Takže pokud se někde dá sehnat něco jiného (třeba SPESSO RACING), budu vděčnej za každou radu.....
spesso dela DaM autodoplnky ne?

02.05.2006, 13:11 |
vojco jo, skusim se jich zeptat jestli se děla i pro moje auti, v ponuce ho nemaj...
podle me maj jen vycet veci, nikdo standartne neda na weby cely seznamy dilu atd, to by lidi objednavali hovadiny - dle me teda

03.05.2006, 08:24 |
vojco Takže SPESSO RACING takove těsnění pro moje auti nevyrábí :(
Nevíte o nikom kdo by byl schopnej vyrobit plechove těsnění (něco takového jako pro TDI)? Standard těsnění to nevydrží. Kdysi jsme měli doma 405 s měděnými kroužky v těsnění a fungovalo to v pohodě...

05.05.2006, 09:39 |
vojco Na renaultclub.cz mi doporučili firmu Kalina, dělají různá těsnění. Domluvil jsem se s nima že mi udělají těsnění s nerez kroužky a plechovým potahem z obou stran. Snad to už něco vydrží :)
Díky