Navštíveno 883x

Jsou Denso Iridium vhodné Do BMW 2.8? Nebo poradíte něco lešího?
Jaký to má vliv na výkon?
Díky za názory.

01.05.2006, 17:12 |
xenonman | Upraveno: 2006-05-01 17:12:57
spatne polozena otazka, spis rekl jaky to ma vliv na chod motoru atd ale vykon minimalne to prida 50koni :-)))))))) aneb jak mnohdy dobre a rychle vyhodit penize za neco kde vetsinou poznas ze za 10tis km nekdy i drive jsou svicky ko
jako xenon densa jsem měl jednou a nikdy vice dali se tam když se kupovalo auto což bylo v červnu a už v srpnu letěli jak namydlenej blesk do koše ted mam championy a je to uplně ok
mám teď densa a oproti nějakejm bosch platinum co sem měl předtím žádnej rozdíl nepoznám
záleží na motoru, do kterého to dáváš. Já měl Densa v Civicu asi dva roky, pak ještě další rok v dalším Civicu a vše ok.

01.05.2006, 20:47 |
Toyo ja mam NGK , podle meho nazoru nej svicky :o)
Jsem automechanik. Měl jsem je v Toyote celice a rozdíl tam každopádně znát byl. Životnost nemůžu posoudit, páč se auto prodalo .............
přínos cca jak při použití kvalitnějšího paliva od shellu.
Taktéž používám Denso Iridium svíčky, jak v Toyotě MR2 tak i v Suzuki Swift Kit Car. Maximální spokojenost.

01.05.2006, 23:30 |
texmur0 | Upraveno: 2006-05-01 23:45:00
to xenoman - můžeš nějak vysvětlit co jsi napsal - nejsem z toho moudrý...
texmur0 - co z toho nechapes
prinos skoro zadnej
zivotnost skoro zadna me vydrzeli 5tis km a byly totalne ko a to za ne zakaznik dal 2,5tis - dostal jsem je k autu
a aby clovek kterej si to koupil nepocital narustt vykonu jak nekdo rika 10 ps nebo tak neco
ted jsem koupil taky DENSA, tak jsme zvedavej
no ty svicky preci nejsou ke zvyseni vykonu.. to si asi porad pletete. Jsou na lepsi prohoreni smesy ve vyssich otackach a pro celkově lepší charaktestiku průběhu výkonu i krouťáku
no ja si je nekoupil urcite kvuli zvyseni, ale proto, ze originaly stoji kolem 4000
mno já v původním autě měl svíčky NGK které vydržely cca 50000km, teď používám Bosch a bez problémů... Kámoš má iridia v CRX a říká že to jede furt stejně, vyhozený prachy...
ono taky vybrat spravny svicky pro danej vykon a motor neni prdel, ja treba potrebuju na svuj motor "2 step colder" nez je seriova
nevim... chce to vyzkouset aspon 2 sady novejch svicek a tech iridii .. ja rozdilnepoznal,proto davam studenejsi NGKcka a sem spokojenej....
kdyby ste si radsi koupili diesel :-)))
Lepší svíčka = lepší spálení směsi, o pár vteřin se dostaneš rychleji na maximální rychlost - pánové to víte, na ty naše do 200 koní pastuchy to nemá vliv, ale když už má někdo auto 400+++hp, znát to je.
Denso Iridium je shit u Probe vydržely 00 prd a rozdíl žádnej oproti tomu NGK Iridium je jiná hudba, jsou v čr pekelně drahý, ale mi co kupujem v USA se smějem STS s nima jde rozhodně o dost kulatěji než s šitózníma Champion který tam byly předtím, každopádně Ty byly značně jetý ...