Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > GREEN verzus K&N

o Navštíveno 583x o
o 01.05.2006, 12:13 | kasko | Upraveno: 2006-05-02 08:28:19
Chystám se vyměnit papírový filtr za bavlněnou vložku. Doposud jsem měl sportovní KUŽEL GREEN, ale ve spojení se sportovním výfukem to dělalo velký rámus a při delších cestách, které jsem začal jezdit to bylo nepříjemné. Teď přemýšlím, zda jít do vložky GREEN, nebo K&N. Když vezmu cenu, GREEN je asi o 500kč levnější. A tak by mě zajímalo, zda je mezi něma nějaký zásadní rozdíl, jaké jsou vaše zkušenosti.

A ještě maličkost. Jde nějak snížit hluk z výfuku? Výfuk chci nechat, ale hluk proniká dovnitř. Na předních sedadlech to nevadí, ale na zadku to je na delší jízdě nepříjemné.

Díky

o 01.05.2006, 12:48 | Scream
když je levnejší Green, kup Green, bude to uplně jstený.
PS: ty řídíš svoje auto ze zadních sedaček?
o 01.05.2006, 12:51 | FD_Ondra
na co tě vyjde GREEN? a na jaké auto to je? :-) třeba by se dala udělat lepší cena na KNku...

snižit hluk? že by kompletní vejfuk s homologací od supersprintu? :-) nebo tlumení podlahy...???
o 01.05.2006, 12:52 | Cali8v
Já preferuju K&N ale je to všechno stejné.
o 01.05.2006, 23:12 | kasko
FD_Ondra: jedná se o Fabku MPi. Ty by sji mi udělal cenu???
o 02.05.2006, 08:00 | Lukaash
Chystám se vyměnit papírový filtr za bavlněnou vložku. Doposud jsem měl sportovní vložku GREEN

nechapu :-(
o 02.05.2006, 08:28 | kasko
Lukaash: už je to jasnější? :)
o 02.05.2006, 08:57 | Lukaash
:-)

hlucnost bych nehledal ve znackach, ale v provedeni a hlavne umisteni filtru...

a vyrobcu na ceskym trhu je vic ... Sandtler, JR, BMC...
o 02.05.2006, 11:48 | FD_Ondra
gimbeam: jj s cenou se dá něco udělat ;-) psal jsem ti message na ICQ...
o 04.05.2006, 19:46 | -Hans-
Tak teda pozor pánové!!!
Green je úplně nahovno. Neviděl jsem ještě žádnej, kterej by udělal něco pozitivního s výkonem i krouťákem.
KN, do BMW třeba JR - nic jinýho bych do auta nedal.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3036 sekund.