Navštíveno 1550x

skoro finalní podoba mé verunky jeste potreba poskladat a hura na sraziky

ty wole, to vypadá parádně, klobouk dolů :-)
ku*wáááááááááááááá, paráááda super barva, to je odstín od R1????
tak v Přerově tě očekáváme, doufám že to představíš, tento skvost si nesmím nechat ujít :-))
hezká barva...snad bych domíchal troške perleti
jak už jsem psal na vw clubu - prostě pecka!!! :-) slint

03.05.2006, 23:16 |
m-t-s tak to vypada ze uroven tuneru má vyšší level :-) hezky doufam ze i celek bude hezkej
pekne! barva super! jeste to doskladat dat poradny kola a bude to pecka!
koukám, že víc stejnou barvu sis na to už dát nemohl......
To bude letos modrejch dvojek :o)
2 Scream: a myslíš, že tvoje II vypadá jak tahle :o))))) ! Myslim, že tady ta se velmi povedla !!! Hezká barva co dodat :o)
cream: ne ty troubo, já sem tu svojí napul rozříznul a nastavil pulkou civica......
No, prostě tu někdo postavil kopii Screamova auta, ani se nedivím, že mu to zkazilo den.

04.05.2006, 16:00 |
martinvr6 | Upraveno: 2006-05-04 21:12:41
to Scream:tak ukaz foto a porovname podobu kdyz to je teda kopie tvyho auta?
to RedBaron: vcem je stejná ?myslis ze tyto svetla ma taky?

for all: jinak vsem dekuji ze se libi uz aby vrrrcelo a kompresor foukal :)))
2 martinvr6: taky nechápu v čem jsou stejny vdiť scream má uplně jinou.... ! Tvoje je pohlednější dle mého míněni
Ani se Screamovi nedivím,mě by to taky zkazilo den....
to Creams:jj taky si myslím ale to k tomuhle patri :)))

04.05.2006, 17:32 |
TROY Njn tahle farba ted letí noooo

ta maska a svetla jsou desny :-(
jj maska a světla děs a hrůůůůza a ty lišty černy no kdyby byly v laku tak by vypadaly lépe
redbaron, pepino: díky za soucit.
martinvr6: raději ne, aby sis jeste nekoupil stejny kola. to už by asi fakt chytnul amok... to že mas jiny svetla a díru v blatníku považjes za odlišný? mě to pripada dost malej detail.

05.05.2006, 01:28 |
Long pekne nastve kdyz ma nekdo stejny boty, triko, obleceni, mobil nebo auto:) na druhou stranu prece Scream nema zadnej prumyslovej vzor na to aby mel jako jedinej v republice modrou dvojku, muze mit kazdej, kolikrat chce a klidne do puntiku stejnou

05.05.2006, 02:25 |
FBS kolikátky tam budou kola?
jinak s modrou ste mě zklamali, v letě pujde moje corsa na lak, a bude taky modrá metalíza, odstín co maj všechny oply OPC, takže alespoň světlejší než tyto golfice...

05.05.2006, 02:26 |
FBS
to FBS: kola budou 9 a 9,5x16 3dilne Schmidt revolution

05.05.2006, 14:21 |
martinvr6 | Upraveno: 2006-05-05 14:22:20
to Lukaash: tyto zlate srobky a stredovej znak foto pouze pro ilustraci

05.05.2006, 16:26 |
TROY lukaash
mě se ta maska líbí je to něco neobvyklého
jako asi kopírka barvy jo ,ale udělat golfa když je jich tolik aby byl jinej je dneska fakt těžky si myslím a pokud má někdo pěknýho je otazka času kdy to někdo zkopíruje...
MiraF se vzteká co chvíli kvůli stejnýmu problému ...je to zbytečný no..
nechtel bych byt vyjimecny za kazdou cenu...vubec mi to k G2 nesedi...

06.05.2006, 10:06 |
martinvr6 | Upraveno: 2006-05-06 10:07:52
to KhuTchi: ukaz me jednu jedinou GII která je takova jako moje?Myslis ze Screamem mame stejne auta nebo ze jsem ho zkopiroval?

06.05.2006, 11:26 |
FBS vypada moc pěkně...

06.05.2006, 13:00 |
mike.vw | Upraveno: 2006-05-06 13:01:37
martinvr6:tak tohle je bomba,líbí se mi moc,mužeš mi poslat par fotek na mail?v této podobě a pak ve finální.Díky. mike.vw@centrum.cz
Ja sem treba ani Screamovo auto na netu nikde nevidel, na jeho strankach je porad ta mesenelibici honda, ale golf nikde. Myslim ze ma ty infarktovy stavy zbytecne, heeerecka:o))))))

06.05.2006, 16:09 |
TROY tapík
fotky tady někde byly na AZEV kolech
ja to nemyslel jako že máš ty stejnýho golfa...:/....
martin: aspon ze tak, jinak by me bouchla pumpa.
tappaja: asi malo čteš forum.-)
troy: taky tu byly fotky na novejch OZ.-)
tak tady jedna fotečka po odhaleni venku včetně interiéru. O víkendu jse jde konečně skládat