Navštíveno 991x

04.05.2006, 16:14 |
Alda Vim, ze to neni moc videt, ale nad zadnim kolem je takovej kratkej cernej blatnicek.
Kdyby se nekomu chtelo, potreboval bych ho ivdet v bily barve, pak ve stribrny barve jako je kyvka a v modry jako je spodek kapotaze.
A to neni vsechno, jeste bych rad videl prouzky na kolech v barve modry nebo cerveny. Prouzky by mely byt po obvodu obou kol nekde v blizkosti pneu.
:-))
Dikec predem.

Ještě musim něco kutit do školy,ale měl bych si na to najít čas,ale asi ti ještě napíšu přes ICQ,protože pár věcí nechápu:o)
Alda: :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Alda: ty si toho teda navymýšlíš :-)))))))))))))))))))))))))
tytulek je super - jednoduchý VT :-)
Ohnivé ostří, přidávám i svůj návrh:))
Dědek

Použil jsem bráchův nick, nejsem tady regnutej.. ..předposlední obrázek - tak by vypadal můj Fajrblejd
Dědek
ten blaťák nech určitě černej

05.05.2006, 09:18 |
suuuk co to je ?? najdi 5 rozdílůů :o))))))))))))))))
alda: tebe taky na netu najde clovek vsude......
ten blatnik bych nechal cernej, jestli s nim za kazdou cenu chces neco delat tak vyhodit a dat karbonovej....usetris neco na vaze a jeste to nevypada spatne......
asi budu pres leto dost v Rumburku u mlade tak se muzem trochu projet.... treba Duba..... jestli moje stare dychavicne TeLe jeste rozdejcha RR:)))

05.05.2006, 10:30 |
Alda Wow, dikec!
Ty woe a ted babo rad, samozrejme jsem stejne zmatenej jako predtim.
Ten modrej je peknej, ale samozrejme original je original.
Nicmene fakt nevim sakra. Ale ten blatnik v modry nevypada zle!
assassin: jasna vec, no problem.
predposledni ... Suzuki CBR :-D

05.05.2006, 14:00 |
m-t-s jojo ta predposledni je krutaaa
podle me bys udelal nejlip kdybys namontoval svitici ventilky :-)

05.05.2006, 17:17 |
d3DEk tak už jsem se tu zaregistroval,
2Alda: nz, co bych neudělal pro jmenovce;)
Dědek

06.05.2006, 10:30 |
Alda jůdžín: tak to te zklamu.