Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > NUTNA POMOC PLEASE

o Navštíveno 1113x o
o 06.05.2006, 13:11 | I.C.E.M.A.N
Potřebuju poradit,co s nárazniky,když je nasadím,tak všechny uchyty sedí,ale v místech,kde se nárazník sbíha s blatníkem u kola,tak odstává a je směrem dolů tak 6 cm.Když jej zvednu a přitlačím,tak je to v poho,ale není mi jasné,čím by se to dalo přifixovat,ať to drží.Mám golfa 3. pokusím se poslat pár fotek,je to jen pro představu,v kterých místech to asi myslím... Vpředu i vzadu je to to samé.Poradí mi někdo,čím se dá laminát přichytit ke karosérii nebo co mám dělat?Jo a není to blatníkama,ty jsou stejně vytažené jak na tom autě,kde to bylo původně...

o 06.05.2006, 13:11 | I.C.E.M.A.N

foto k příspěvku  od I.C.E.M.A.N

o 06.05.2006, 14:08 | clown
hmm .. ja to na cordobe fixoval az ktomu plastu v podbehu vruty 4x60.. dokonce jsme i meli jeden naraznik z jineho rocniku, kde byly jinak drzaky .. a tak jsme delali svoje hlinikovy drzaky, co sly skrz blatnik origo dirama .. voprc jak prase ...
o 06.05.2006, 14:11 | I.C.E.M.A.N
no právě mám strach,že šrouby půjdou vidět a hlavně to chci na zimu měnit za origo,pže bydlím na horách a 4 cm od země proti 70 cm sněhu...
o 06.05.2006, 14:13 | I.C.E.M.A.N
spíš,jestli jde třeba něčím přilepit na ten laminát třeba matka a pak přes blatník vrtnout šroub a stáhnout to,ale nevím,jestli nějaké lepidlo vydrží kombinaci kov,laminát a ještě tu odporovou sílu?
o 06.05.2006, 17:20 | FBS
nalaminuj v místě kde chceš mít spoj vrutem hodně laminátu, takovou jakoby hrču, a do ní pak vyvrtáš např. 3mm vrtákem díru, a pak už jen tlustou samořezku skrz blatník... ten vrták použij úměrně tomu vrutu...

jde o to že laminát na laminát chytne super, a budeš mít do čeho vrtat...
o 09.05.2006, 17:31 | Daryl (A)
jezisi ...

predni naraznik ma jeste uchyty zhruba v polovine delky boku narazniku. Kdyz ho sundas, uvidis tam takovy derovany drzak a na narazniku je zase uchyt . Original ma dokonce lyziny, ale to najdes na malokterym golfu.

Tak ci tak zadny vruty a podobny silenosti. Vse krasne drzi a pasuje. Jen je potreba koukat a premyslet.
o 09.05.2006, 17:34 | Daryl (A)
pokud je to laminat a nema uchyty, daji se "prilaminovat". Staci odmerit a pryskyrici prilaminovat kostku (ucko nebo jak to nazvete) 2x2x2 cm. Proste aby na tom vzniklo oko.
o 09.05.2006, 20:08 | MazliG
ahoj, určo jde o moje staré nárazníky,

foto k příspěvku  od MazliG

o 09.05.2006, 20:10 | MazliG
mě to tam prostě sedlo, zadek je sice vybouchatej kladivem - ale predek ok

foto k příspěvku  od MazliG

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3223 sekund.