Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Tuning CUP

o Navštíveno 868x o
o 09.05.2006, 10:52 | fandars
Dobrá soutěž nebo . . . . . . .???
Váš názor?

o 09.05.2006, 10:55 | JR
tahle soutez urcite prispela ke zvednuti urovne srazu i tuningu u nas a ja jsem pro :-)
o 09.05.2006, 11:03 | fandars | Upraveno: 2006-05-09 11:04:35
Mě taky docela zaujala,ale když přijde k autu rozhodčí během minuty nebo dvou ho oznámkuje? No nevím nevím! Ten člověk na tom autě pracoval rok nebo dva a proto mi to připadá,že je to trošku ošizené,ale to je můj názor a zkušenost.
o 09.05.2006, 11:08 | unregistered001
..mno na druhou stranu nikdo nikoho nenuti aby soutezil..
o 09.05.2006, 11:14 | JR
prave od toho tam ma bejt majitel, aby rozhodcimu o vsem rekl, ukazal a upozornil ho na to co je na tom aute udelany a jak. Rozhodci nemuze videt vsechno a zapocitavaji se i dily na podvozku a jejich uprava, takze proste vsechno je to na majiteli jak to odprezentuje.
o 09.05.2006, 11:17 | fandars
To je fakt ale když to je soutěž pojatá na nějaké úrovni!
Tak by to tak mělo být!
Chápu že být rozhodčím nění moc věďčné,ale můj názor je že by tomu měly věnovat o fous více času,aby vůbec věděli kolik je tam úsilý a věcí co nejsou vidět.
o 09.05.2006, 11:22 | JR
ale ten rozhodci nema potrebu se tomu autu venovat. Je ve tvym zajmu, abys to vsechno nejlip odprezentoval.
o 09.05.2006, 11:25 | fandars
Jo máš pravdu,asi to chce pár soutěží project otrkat se a tomu rozhodčímu to
prostě vnutit.
o 09.05.2006, 11:26 | fandars
JR Díky poučení pro příště.
o 09.05.2006, 21:01 | H-Honza (M)
jak pise JR, pokud mas auto co neznaji je to na Tobe abys ho prezentoval a vysvetlil jim co je upraveneho a co jsi na tom aute delal. Oni vidi jen zakladni veci. Nevim kde jsi videl 2 minuty, ale myslim ze pokud prijdou k autu ktere znaji z predesleho rocniku cupu nebo jineho srazu, neni duvod se u nej nejak extra zdrzovat.
Ja myslim ze to ja zajimave zpestreni srazu, a ze to tady chybelo.
Nekdy musi mit rozhodci trpelivos, to treba kdyz prijdou k autu kde neni majitel, ale sedi u nej hejno kamaradek. Jedna rekne ze to je 1,6l motor, druha ze 1,4l. Rozhodci zpocitaji prumer a dostanou se ke spravnym 1,5l

:O)))))))))))))))))))))))
o 09.05.2006, 21:11 | JR
Honzo to je tvuj pripad? :-)))
o 09.05.2006, 21:37 | FXS
no jestli to zvedlo úroveň srazu, tak o tom by se dalo polemizovat, na jednu stranu je taková soutěž zajímavá a může bejt přínos, ale nemyslim si že kvůli tomu přibude líp udělanejch aut, protože to je hodně o pěnězích a buďto na to máš a máš vkus a to auto si uděláš dobře i tak a bez tuning cupu nebo ne a děláš vrámci možností a nemyslim si že by to třeba změnilo vkus nějakejch tuzingářů a kvůli tomu by se zřekli samolepek a spolierů spolieru nárazníku, radlic atd., trochu se bojim toho že celej rok bude otázkou pár aut, který budou sbírat poháry a to vyhlašování bude pak trochu nuda a jen formalita, každopádně je to je další zábava, jak zabít část dne pro část lidí co budou na tuningu, takže tímhle směrem přínos určitě, ale podle mě to chce víc aut aby byl o vítězství trochu větší boj, aby to lidi neomrzelo
o 09.05.2006, 22:24 | JR
ale kolik aut je u nas fakt pekne udelanejch? takovejch aut je minimum a se vsema se muzes setkat v tuning cupu. Byl sem u toho, kdy se delalo par aut, ktery vyhravaji pohary a prave tyhle kluci delaji auta do poslednich detailu, ktery by jiny lidi ani nenapadli.
o 10.05.2006, 07:20 | FXS
no a to je právě to na co jsem narážel, že pokud je tu (když to přeženu a plácnu pro příklad) 10 aut, který mají šanci na pohár v tuning cupu a z toho je každý v jinný kategorii, má v takovým případě smysl něco dělat, když je předem jasný, kdo to vyhraje i když je teprve začátek sezony? nepřijde to potom lidem jako dost nudný a skoro až jako fraška, když to přeženu?
o 10.05.2006, 07:54 | Lukaash
"má v takovým případě smysl něco dělat, když je předem jasný, kdo to vyhraje i když je teprve začátek sezony?"

kdyz bys to bral takhle, nebude delat radsi nikdo nic, aby to nebylo zbytecny...myslim ze vzdycky se da vymyslet neco novyho...
o 10.05.2006, 08:06 | FXS | Upraveno: 2006-05-10 08:15:09
i JR napsal že těch aut, který mají na tuning cup je minimum, pokud někdo vymyslí něco novýho, tak určitě to bude k dobru, ale popravdě o tom dost o tom pochybuju, že někdo něco novýho vymyslí, aspoň teda v průběhy sezony
jinak nemam nic proti tuning cupu, ale pokud bude stejná porota posuzovat pořád stejný auta, tak jak to může dopadnout, třeba úplně jinak bych to viděl kdyby o tom rozhodovali návštěvníci a ti volili co se jim líbí, pak by to mohlo bejt o poznání zajímavější
o 10.05.2006, 23:37 | Shr3k
FXS: Vidíš a já vždycky myslel, že auto dělají lidé pro sebe, aby se v něm citíli dobře, aby bylo pěkné, rychlé, pohodlné a bezpečné a ne proto, aby vyhráli nějaké poháry v Tuning Cupu. Pohár z Tuning Cupu je ocenění za dobrou práci. Takže asi tak.

Mimochodem, pokud si někdo myslí, že zhodnotit ve dvojici 30 aut v kategoriích, které máte na starosti, je záležitost na hoďku, tak to se ohromně plete. Co se týče dvou minut a zapsání bodů, tak to je možné pouze u těch položek, které jsou viditelné. Člověk přijde k autu a řekne: Otevři nám kapotu a kufr a řekni nám všechno o tom, co není takto na první pohled vidět, čili úpravy na motoru a podvozku. Pokud samozřejmě auto znám, není třeba se ptát takto, ale spíš se jen ujišťuji o tom, jestli si to pamatuju dobře a pokecám o tom, co je nového.

Ano a já jsem jeden z porotců Tuning Cupu (mimo jiných aktivit), takže teď si mě podejte. ;o)
o 11.05.2006, 07:08 | FXS
Shr3k: nikde jsem nenapsal že lidi si nedělají nebo nemají dělat auta, pro sebe atd. jak píšeš, jen mi prostě přijde že aut, která mají na to aby vyhrála není tolik a tím pádem to podle mě budou pořád ti samí celou sezonu => asi pro mě trochu nuda
o 12.05.2006, 04:24 | ZRALOK
no mylsím, že tuning cup je fajn soutěž,ale je strašně o penězích, sám stavím audi a v téhle kategorii vyhrává nádherné audi TT,ale jak mohu konkurovat někomu, kdo pořídí auto (orientačně) za 500 000,- a za dalších 500 000 ho upraví? Kára za milion Vs kára 300 tis? jasně, pak tedy hodnotíme možnosti soutěžícího,ale kde je koeficient možných uprav?

Vím, že to muže znít jako utopie,ale pak by možná nebylo odo věci rozdělení na profi a amater, nebo uprava s pořízením vozu do xxx kč ( s nějakým koeficientem)

zkrátka, tuning cup jede druhej rok a co se mění jsou zpravidla třetí místa.... což už tak zajímavé není, stejní lidé , stejné káry, akorát dalších xxxpeněz nainvestováno.....

v tomhle směru mi tuning cup nepřijde vyvážená..
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3139 sekund.