Navštíveno 1220x

omega dostala novej podvozek, jinak skoda ze jsem nemel ciste ruce a neudelal fotky jak vypadaji zadni tlumice po 160tis km :-))) fakt kvalitka... prvni dve fotky pred snizenim....

na co clovek nenarazi pri praci, tohle ma bejt rovne :-)))

jinak podvozek nemecka firma K.A.W a prvni dojem autiko sedi dobre a cena byla vice nez prijatelna...

10.05.2006, 21:19 |
BULOH Moc pěkné, pak napiš jak jsi spokojen s podvozkem, docela mě to zajímá.

10.05.2006, 21:21 |
Pagoš Pěkný, akorát zbytečně utopený kola :-)
mno na kolecka mozna taky dojde, ted nejsou penize ale premejslim o 18tkach :-)))
pecka... dane vypada to vo hodne lip! a kdyby byly ty vosumnactky ;-)
k tomu jsem se nikdy nerozhoupal, dávej si bacha ve vícepodlažních garážích a při parkování k chodníku, čumákem jsem brousil zem i na origo podvozku. jinak si koukám pořídil tyčky delphi, ty jsem jezdil víc než rok a půl a furt v pohodě
to zas tak nízký není ne?
jinak pěkný, ale o 18kách přemýšlej;-)

11.05.2006, 13:56 |
Zdenek (A)
Jo, podzemni / nadzemni garaze, obzvlaste ve stisnenem centru mesta byvaji jedovaty. Tuhle jsem zustal viset na Pavlaku na vyjezdu z jednech takovejch garazi. By me zajimalo, kterej ZM*D je tam stavel. Nedalo se nic delat - za jedna a s drhnutim o podvozek ven :-( AU AU AU!!! :-(
asi tak:-( taky je zvláštní že drhnou jen některý patra, třeba v Brně na moraváku drhnu až od třetího patra...toho magora co to navrhl bych to nechal jezdit 2x denně - kombík se tam musí točit na dvakrát a kříží se tam auta co přijíždí zespoda i zvrchu, samozřejmě není vidět ani z jednoho směru..šílenost..no chce to mít chráněný břicho plastem a jednou za rok vyměnit..
na fotkach to tak nevÿpada ale lehla holka pekne, sedi to dobre, ztira otestuji estli se nejak zmenila maximalka :-))) jinak predek -3mm a zadek - 5mm
tos ji cuknul opravdu jen trosicku :-)

14.05.2006, 21:55 |
FBS :o))))