Navštíveno 1085x

xenóny :)
dělal sem to poprvý ........... první světlo tak 10 hodin druhý tak za 2 hodky :)

fotky z instalace by nebyly? :-)
to sem bohuzel nestíhal fotit.... :)

12.05.2006, 01:42 |
Mac někdy bych chtěl vidět na stejným osvětleným místě foto původních a xenonů, pokud to není přes čočku, jen parabolu. Ten kontrast pozná jen majitel sám. Subjektivně to vypadá dobře.
to sem ti moh udelat vcera páč to sem jezdil jak blbec s jednim :))) vcera sem ale udelal druhej tak pozde :)
Nevim ale mel jsem taky xenony, stejna cmouha jako u tebe, nedalo se stim vubec jezdit. Proste v tom bode nic nevidis pokud jedes rychleji. Jinak sviti pekne, ale ja uz dal klasiku nazpatek:)

stejnak fota sou o ničem :)blbě se to fotí a na štelování uzávěrky sem zrovna náladu neměl :) zatim maj nasvíceno jen chvilku tak pockam az se zajedou :)
rozhodně oproti původním H4 Cool Blue + H3 znatelnej rozdíl :)
za tu čmouhu bych řek že může to že nemám čirou optiku.......ale to taky pořešim :) a jak řikám foto o ničem..... ve skutečnosti tam byl ještě vzadu celej osvětlenej strom ale to bych musel dát uzávěrku tak na sekundu a nedržet to v ruce :)))
vpravo je xenon vlevo ne :) ..... ale neni v plný parádě, když startuje tak je super ale je novej tak trochu zežloutne ale rozdíl je i tak vidět....

To já jsem si to stihnul nafotit před i po :))