Navštíveno 739x

12.05.2006, 14:08 |
gabo Neznate nahodou nekoho kdo dela repase kompresoru klimosek? Vydava to takove divne kovove zvuky. Nekdy toho necha a pak zacne zas. 40k se mi nechce davat za novy.
A jeste prosim kde jde zjistit jak je na tom kapalina v klimosce?
Dik.
G.

12.05.2006, 17:43 |
clown nekdo tu prodaval VW (Valeo) klima za 2k .. takze to tak desny nebude .. ,
taky jsem jeste letos nabyl na vycisteni a napusteni klima ..
vy to napoustite a cistite nejak castejc, ze pises zes jeste letos nebyl na vycisteni....

12.05.2006, 18:37 |
clown | Upraveno: 2006-05-12 18:37:56
kazdy rok :o)) nejsem prase abych si ten bordel ze vzuchu nechaval prez zimu hnit a pak si ho postel do kabiny ..
a propos .. ona by se mela kazdy rok spis kontrolovat hladina mazaciho pripravku v klimosce .. pokud se to nedela pak se to cerpadlo jednou kousne .. nevim .. toto mi bylo receno v Seatovy Pyramide v servisu ..
takze nechavam kazdej rok vyvakuovat klimosku, vymenit filtr a napustit znovu .. :o)
vyhodim litr rocne za jine kravoviny
tak to ja jsem teda prase, protoze uz mam za sebou dve zimy a na klimosku sem ani nehrab. btw. co je v zime ve vzduchu jinyho nez treba v lete ze to tam hnije? fakt do toho moc nevidim, autem jezdim denne a nepozoruju, ze by klimosce neco vadilo

12.05.2006, 19:10 |
clown Luke .. ale taky mas dvoulety auto .. :o))
treba nam to nejakej servisak zde vysvetli ..
me bylo treba i receno, at jsem rad ze mam Climatic, protoze Climatronic v Sharanech, Alhambrach atd. byl velmi poruchovy (panel a RJ).. tedy do roku 2000 .. dal jsem to neresil

12.05.2006, 20:21 |
Long Nechaval sem menit chladici medium a olej v kompresoru loni v lete po roce vcetne kontroly klimy. Bylo to k nicemu vcetne cisteni, 2x za leto sem to nechaval cistit u nich nakym tim sprejem do ventilace a jednou sam Clim Pur od Valea + do filtru zacvaknutej Bio Clip. Nepomohlo nic a do 14 dnu smrdelo znova, akorat vyhozenejch par tisic. Letos klima chvilku sla a kdyz bylo venku vhlhko tak smrdela zas. Ted pro jistotu vubec nesepne a mam chvili pokoj.
Fakt uz nevim cim to vycisti, bych to snad musel komplet cely rozebrat a vymejt. Asi me v tom chcipla veverka:)
clown: fajn, ja mam taky climatic, tak je to dobry:-)

12.05.2006, 23:17 |
Racer Long: Mám ten stajný problém, jak je trochu vlhko tak to smrdí jak stará kua :-(

13.05.2006, 00:06 |
Long Racer: aspon v tom nejsem sam:)
Ted ale co s tim, pulku auta rozebirat fakt nebudu abych ten vymenik otevrel a nezbude nez dal vyhazovat penize za dalsi radoby cistici pripravky a metody. Skoda ze na cisteni klimy nedavaj treba pul roku zaruku ze zadnej smrad nebude.
zajimavy hracky
[ Link ] [ Link ]
pockej a to se nedava zadna, alespon minimalni zaruka na to vycisteni? by me pekne stvalo to platit furt dokola, kdyz to vlastne nefunguje
aha, ted vidim, ze pises, ze ne :-(
U Esca jsem na to tři roky nesáhl a nic nesmrdí a chladí furt stejně (cca 6st u výdechu) Vypínám jí cca 5min před ukončením jízdy aby se vysušil výparník...

13.05.2006, 11:41 |
Long Jj vypinal sem taky aby stihlo vysusit ale nepomohlo, staci aby venku zaprselo a je to jak kdyby do toho nekdo nablil.
Po výměně filtru taky žádná změna?

13.05.2006, 14:18 |
clown to me je aktulane citit po vypnuti cca 20 sekund jen slaby zapach jakoby freonu .. nic vic .. vloni to bylo horsi .. ale to bylo tim, zer puvodni majitel vozu na to kaslal a nenechal to vycistit

13.05.2006, 18:58 |
Long Filtr sem tam dal uplne novej a stejne nic. Bude to tim ze predchozi majitel na to urco kaslal a celej ten vnitrek je zahumusenej bordelem. Muzu akorat doufat ze to nejakej ten prostredek dostane pryc.
Long: jestli nemáš přicpanej "odtok" fujtajblu z klimy - kamarád měl podobnej problém u Laguny a nakonec to byla nějaká hadička na odtok kondenzovaný vody - netuším, jak se to jmenuje, ale klima se mu chovala podobně jako tobě, pomohlo až tu trubku prošťouchnout :-)
heh já mám na Cadillacu náplň od předchozího majitele ten na to nešáhl takže tam je cca 6 let a funguje to jak má dotěď, holt Cadillac není sračko Seat abych každej rok jezdil do servisu. Jinak Caddy si hlídá 2 veličiny jinak nesepne čerpadlo, olej a tlak ...
Nesmrdí nic je vidět kdo má namáklou klimu a vymyslel jí :o))) .. zato Probe smrdí jak bolavá noha, holt Japončíci

15.05.2006, 10:21 |
clown Mar .. ona ta Valeo klima co je v tom Seatu je i do jinejch aut ..
skoda ze se v ty fabrice neda fotit vyrobni linka .. taky sem neveril :o))))
repasi kompresoru umim zajistit, popr umim napln a neni problem aj s vymenou oleje, popr jsem schopen dodat novej za prijatelnejsi penize....
me smrdi klima jak tejden stary fusekle, hroznej puch, budu muset zajet znovu naplnit