Navštíveno 1614x

Tak jsme včera byli protáhnout po okreskách 645Ci a pak byla chvilka na malou fotoseanci. Těm, kteří čekají ódy, tak tohle auto beru jako promarněnou šanci jak designem exteriéru, tak interiéru a neshledávám, že by se od uvedení prvního čtyřlitrového osmiválce u BMW v roce 1992 změnilo něco tak výrazně, abych z toho v noci nespal :o)

jako ostatní, ale stejne je to auto designovej paskvil. nemuzu si pomoct

13.05.2006, 09:22 |
clown foto pekny .. taky tu jezdi dva kousky ..
jedno ma starosta jako sluzebak a druhy nejaka mlada maminka na vozeni deti do skolky .. :o))

13.05.2006, 10:10 |
Kapka (M)
moc pekný fotky...jako na reklamu BMW ....hele že bych šel taky delat starostu a nafasoval služební 645 :-)))))
me se teda libi, mooooc, ale ta stribrna mi k tomu moc nesedi.
RB: vzdycky me zajimalo, kolik si takovejhle motor vezme, kdyz mu slapes na krk, tak kolik tam svitilo?
14 litrů, přesně jako když jsem jezdíval rychle venku s 540i. Když se jede tak, že opravdu chceš točit pod omezovač každou rychlost, mezi vesnicema na rovinkách tahat přes 200, brzdit tak, že bere naplno ABS a brát zatáčky tak že řvou gumy soustavně, pak je to mezi 20-30.
Paradní fotky. Hlavně ta předposlední a ta s Engel eyes :)
RB: 14 je este dobry. zajimalo me to pro srovnani, protoze s 3.0TDI v Touaregu jsem jezdil za 19-21. ale to byl styl, kterej tys popsal jako ten druhej. s tim, ze teda nervaly gumy a nejezdil sem pres 200 mezi vesnicema, protoze to ani neslo.
Luke_288: Pro takovou krávu jako Touareg bych asi nic jinýho než TDI nechtěl, neboj, on se zajede, což někdy může trvat taky 40.000 km, a v normálním provozu bude žrát kolem 10, benzín rozhodně víc. V kupé by mi diesel naopak nesměl domů.
ja se nebojim, uz sme ho vratili :-)

13.05.2006, 14:20 |
clown RB a to chteli dat do Qudroporte 4.0 TDI :o))) pak jim to Audi neprodalo .. nastesti ..

13.05.2006, 14:28 |
Yemen socansky auto kterej ma kazdej na potkani :DDD
clown: qudroporte :-)))))))
ty fotky jsou paradni, auto taky pekny... :-) a kolik si to papne kdyz to budes jen lehtat? pod 10 asi nee ze? vim ze u takoveho na to nikdo nehledi, ale jen tak by me to zajimalo... :-)
Umí to kolem 10ti na dlouhý trasy ustálenou rychlostí.
Mnam.. Tohle autí muzu:o)

13.05.2006, 23:04 |
clown Area .. si ho pujc .. platil si ho obecnaku ze svych dani :o))))

14.05.2006, 13:18 |
Mario super fotky
jo jo, povedeny fotky nepovedenyho auta...
pjekný fotky
Yemen: nedržkuj, hned bys měnil :o)))
mno jo, kdyby Japonci uměli udělat aspoň takhle nepovedený auta ;-)
No je to těžký, když přišla poslední 5ka tak se mě nelíbila a nevěděl jsem kam ji řadit. Ovšem časem dozrala jak víno a je prostě pěkná.
Ta šesta je taky gut.
Hold jsem si zvyknul
krásný fotky a moc pěkný auto, líbí se mi