Navštíveno 988x

Nevíte někdo link na leštění alu kol, atd. ne na firmu, ale návod, popř. na shop kde prodávaj pasty a pod. dík
a klidně přihoďte zkušenosti.-)

15.05.2006, 01:11 |
R19 zkuz www.lestenikol.cz :-)
a nevi nekdo jak lestit plechace? :o)
rossi.x - návod asi nic moc. Je to know how který si každej leštič chrání jako oko v hlavě
Lukaash - do minulýho tejdne jsem tomu nevěřil ale i železo se dá vyleštit do zrcadlovýho lesku. Technologie a použité pasy ale netuším.
dudu - da sa, ale rychlo to chyta povrchovu hrdzu, inak nie je to ziadny problem vylestit :-) staci na to obycajna zelena pasta myslim ze pragochema to vyraba(la) :-)
psal jsem to kvuli nasledne korozi :-)
Dudu: jasně, s know how souhlasím. Ale snad to neni státní tajemství:-) Myslel jsem zhruba to nastínit, stejně jako na autohifi, např. návod na domečky pro vejšky. Každej to nakonec udělá jinak, ale v podstatě je základ ten samej. Čekal jsem taky nějaký postřehy tipu: dej pozor na to , protože to můžeš zk......it. Ale tady asi sám nikdo neleští. I když ,šikovnejch lidí je tady hafo.
rossi posielal som ti mail... tam mozme pokecat
aha, a neda se to po prelesteni nejak prelakovat bezbarvym nebo tak neco abych je nemel po tydnu rezavy? a jestli ne, nema nekdo pochromovany plechace? 14" ? :o))))))))

17.05.2006, 19:05 |
m1tv da se to vyleštit sadou co prodavaj třeba v obi nebo tak nekde stoji asi 300.. ale jakmyle se na to dostane voda tak je to rezaty..:(
Cenda...
[ Link ] [ Link ] kdyz se s nima clovek domluvi predem, maj i fajn dodaci lhuty...
chystam tam taky par veci na chromovani :-)