Navštíveno 845x

16.05.2006, 22:17 |
nitram | Upraveno: 2006-05-16 22:18:32
chlapi pokud někdo má nebo ví o platných !!! českých !!! papírech na opel gt a chce je prodat tak mi please napište tady díky...cenu respektuju
no myslím,že by neměl být problém na GTčko dát veteránské SPZtky...

17.05.2006, 06:29 |
MiraF nitram :...no s těmi českými papíry tomu moc nevěřím,udělej renovaci a hod to na veteránský,tak jak píše CTS.CZ
...pro inspiraci!

krásný autí taky jsem ho chtěl a hod to normálně na veteránský SPZ.
jako nepočítám s tím že je někdo má...ty veteránské jsou poslední ale to zase nemužu jezdit kdy se mi zachce to je nevýhoda

17.05.2006, 20:24 |
Beky Aaa...tady se baví o Oplech..:)))))))

17.05.2006, 21:55 |
Hanes Pokud by se někde za poslední dva roky objevila jen zmínka o dokladech na opel gt tak už jsou u mě za každou cenu.
Vzhledem k tomu že jich ve své době bylo v republice asi 6 tak je velmi malá šance že na nějaké narazíš.
Jo a pokud se chystáš na renovaci, tak to jsme dva, jestli chceš písni mi na mail nebo icq co mám v nicku a pokecáme

18.05.2006, 07:24 |
wekky ->nitram: Proč bys nemohl s veteránskýma značkama jezdit kdy se ti zachce? Ty doby, kdy se smělo jen na oficiální srazy a musela psát kniha jízd jsou pryč. V podstatě můžeš kamkoli, veteránské značky jsou omezeny jen tím, že nejsou určeny pro každodenní ježdění, ale kdo by s takovým autem jezdil třeba do práce v jakémkoli počasí?
I když, když je hezky tak i do práce taky kolikrát vytáhnu felicii....
ja s baworakem jezdim kdy jen se da, ale je to otazka zvyku, preci jen pri minus jedne to se stazenou strechou neni takova sranda...