Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > opel gt papíry

o Navštíveno 845x o
o 16.05.2006, 22:17 | nitram | Upraveno: 2006-05-16 22:18:32
chlapi pokud někdo má nebo ví o platných !!! českých !!! papírech na opel gt a chce je prodat tak mi please napište tady díky...cenu respektuju

o 16.05.2006, 23:22 | AUTOHIFICENTRUM Liberec
no myslím,že by neměl být problém na GTčko dát veteránské SPZtky...
o 17.05.2006, 06:29 | MiraF
nitram :...no s těmi českými papíry tomu moc nevěřím,udělej renovaci a hod to na veteránský,tak jak píše CTS.CZ
...pro inspiraci!

foto k příspěvku  od MiraF

o 17.05.2006, 08:35 | Cali8v
krásný autí taky jsem ho chtěl a hod to normálně na veteránský SPZ.
o 17.05.2006, 19:52 | nitram
jako nepočítám s tím že je někdo má...ty veteránské jsou poslední ale to zase nemužu jezdit kdy se mi zachce to je nevýhoda
o 17.05.2006, 20:24 | Beky
Aaa...tady se baví o Oplech..:)))))))
o 17.05.2006, 21:55 | Hanes
Pokud by se někde za poslední dva roky objevila jen zmínka o dokladech na opel gt tak už jsou u mě za každou cenu.
Vzhledem k tomu že jich ve své době bylo v republice asi 6 tak je velmi malá šance že na nějaké narazíš.
Jo a pokud se chystáš na renovaci, tak to jsme dva, jestli chceš písni mi na mail nebo icq co mám v nicku a pokecáme
o 18.05.2006, 07:24 | wekky
->nitram: Proč bys nemohl s veteránskýma značkama jezdit kdy se ti zachce? Ty doby, kdy se smělo jen na oficiální srazy a musela psát kniha jízd jsou pryč. V podstatě můžeš kamkoli, veteránské značky jsou omezeny jen tím, že nejsou určeny pro každodenní ježdění, ale kdo by s takovým autem jezdil třeba do práce v jakémkoli počasí?
I když, když je hezky tak i do práce taky kolikrát vytáhnu felicii....
o 18.05.2006, 10:33 | Lukaash
jako wekky :-)
o 18.05.2006, 11:30 | jenicek
ja s baworakem jezdim kdy jen se da, ale je to otazka zvyku, preci jen pri minus jedne to se stazenou strechou neni takova sranda...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3153 sekund.