Navštíveno 1098x

Zdarec chlapi, kdo umi na Ostravsku zacinovat listy ve dverich na Golfu 3?
777638653
zacínovat? proc to chces cínovat? navíc u G3 toneni jen o zadelaní, upozornuju te, že dohnat pravidelnej oblouk neni sranda.
neblbni :o) to se musí vyvařit a překytnout
jj, musi se dodelat pul dveri, to vim. Ale kdyz se to vyvari, tak se to trochu pokrouti a pak musi hodne kytovat a dvere nabydou hodne na vaze... No a kdyz jsou komplet vytlumeny s mdf krouzkama, tak to zas neunesou bantiky... Tak jsem myslel, ze je to lepsi zacinovat... Kazda rada dobra :)
nemate nekdo foto, jak to vypada, kdyz se to misto te listy zaplechuje a zavari, tak by tam mel vzniknout prechod. Ne do kulata, ale jenom tu mezeru misto listy. Taky to nemusi vypadat spatne...
jak tak na to koukam, tak s tvym prehledem bych se do niceho takovyho nepoustel ani nahodou. bud soudnej.
nemate nekdo foto, jak to vypada, kdyz se to misto te listy zaplechuje a zavari, tak by tam mel vzniknout prechod. Ne do kulata, ale jenom tu mezeru misto listy. Taky to nemusi vypadat spatne...
To mi bylo receno, ja to delat nebudu, proto se ptam kdo by se doho pustil.

22.05.2006, 23:16 |
jolik Poslal jsemTi mejla tak mi udelal Vento 4te dveře ale stojí to peníze.
Nevim, proc se tomu cinovani smejete, nic se nepokrouti, je to mnohem elegantnejsi reseni. Ted dokonce vytahli novou metodu, MIG/MAG vareni mosaznym dratem, teplota taveni ne nizsi, nic se nekrouti atd. Nicmene kdyz by se to vyvarilo klasicky a pouzil "shrinking disc" dosahnes rovnyho tvaru i bez kitu.
Tapp ... to je ten nerezovej kotouc, co jsi tady poptaval? ... osvetli kdyztak funkci, diky :-)
jinak s cinovanim souhlas ... jen nabodovat a zbytak zaletovat cinem...
...kde sou ty časy :)))

polozme si otazku, stoji ty hodiny a prachy za to? :-)))

23.05.2006, 15:22 |
Alííí Určitě nestojí... :oDDDD

23.05.2006, 15:23 |
Alííí :o)

23.05.2006, 20:25 |
m1tv heh zacinivat?? se to nejdřiv zavaři pak zacinuje a pak teprve kit atd..

24.05.2006, 19:35 |
m1tv jako pokud to chceš jen zacinovat tak ti to udělam sem schopnej to i zavařit ale sem z jižnich čech..kdyžtak kontakt pod nickem

24.05.2006, 19:36 |
m1tv no nic vidim že ostrava tak to nic sory:)