Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > dotaz interier

o Navštíveno 609x o
o 23.05.2006, 11:43 | Tas
premyslim nad upravou interieru - prosim pro a proti -

flock - libi nebyl by drahy
calounit - velmi drahe - ne kazdy umi
do laku - nevim, neznam, nevidel jsem, mozna by se mi to jevilo nejzajimavejsim resenim, jen nevim, jake uskali mne cekaji, jakou barvou strikat, jestli plnic, nebo kit .... zkuste se vic rozepsat o teto moznosti :o)

jo auti je petidvero GIII

o 23.05.2006, 12:04 | Octan
Flock - nevim ne taky kazdy s tim umi delat ze ti to za rok nevypada.Moc cistit se to taky neda, je to dosti choulostive, a fakt jen malo lidi co ti to udelaji fakt kvalitne.Osobni zkusenost - bych to toho znovu nesel.

Strikani - nemam, moc nezmam ale bal bych se asi odreni, preci jen je to barva.

Calounit - existuji latky ruzne ktere jsou super na calouneni.Muzu sehant latku, ktera je napodobenina ACANTARY, cenove rozdil velky, vzhledove rozdil nepoznas, ruzne barvy.Pokud se tyka samotneho calouneni myslim ze tö neni zadny problem si to zmaknout doma ale taky zalezi co, treba veci co neni potreba calounit pomoc siti se daji udelat v pohode. Ted taky neco calounim tak to jde.
o 23.05.2006, 12:05 | choze
flock - pokud seš alergik pánbůh s tebou ...

do laku - no nevím :-o záleží co budeš lakovat a najaký podklad

calounit - sice nejdražší ale asi nejlepší varianta
o 23.05.2006, 12:19 | Tas
to je prave to - ted tedy aktualne budu muset resit dvere - tapec plus boardy :o) tak jsem si rikal, ze bych boardy striknul... ale abych sladil odstin, tak by to chtelo striknout i tapec - potom palubku - tam jsem taky uvazoval o laku a strop a sedacky pochopitelne calounit jen nevim, jak ten lak provest :o(
o 23.05.2006, 12:31 | choze
bacha na lak na palubce abys z toho auta vůbec viděl, abys to neměl jako zrcadlo.
Palubku snad jedině čalounit, už kvůli teplotám a možnému opotřebení při čištění prachu.
o 23.05.2006, 12:32 | ZRALOK
pokud budeš mít zájem tak se ozvi na mail, mylsím, že bych uměl nějakej komplet s čalouníkem vymyslet:o)
o 23.05.2006, 14:42 | Tas
choze - rozumim spis mne prave zajimalo, jestli to nekdo ma, co pouzil za barvu a postup - mam nejaky spreje na kozenku a plasty - matovou cern - neco jsem s tim delal, nevypadalo to spatne, ale prave to pouziti v interieru si jentak nelajsnu :o)

Zralok - diky - az to bude k tomu, tak se ozvu - ted su v praci a muzu tak max koukat na forum :o)) ale dopredu rikam, ze za calouneni ani nahodou nemam v umyslu dat tolik penez, jako za lak (lak kolem 20K) je to o penezich vsechno

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3037 sekund.