Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Nikasil podruhe

o Navštíveno 594x o
o 24.05.2006, 11:49 | Rajdlos
Tak jsem obvolal snad vsechny firmy, ktere se udajne nikasilem zabyvaji a nikdo to neni schopnej opravit. Vyhradni distribuce Wiseco pro CR to dokonce posilaji za hranice.

o 24.05.2006, 13:46 | Hanes
Radil jsem ti Pana Oulehlu, to je jedinný o kom vím že to zařídí a dobře, ale jak to jsem nevěděl, jestli to posílají za hranice tak zjistit kam a zkusit to tam. Nebylo by jednodužší se podívat po jiným motoru?Možná by to vyšlo i levněji.
Nevím už o jaký auto šlo

Nebo obvolat brusírny válcu jestli ti neporadí,ale to jsi už asi zkoušel.
o 24.05.2006, 14:00 | Rajdlos
jj ten mi prave rikal, ze si mam zavolat v zime :o) maji moc prace, a posilaji to do Svycar, to je ten vyhradni dovozce WISECO

pak jsem sehnal jeste nejaky p. Beran, ale mam si zavolat za 14dni

jinak novy motor urcite ne, blok samotny nesezenu a celej motor kolem 100t.Kc
o 24.05.2006, 15:01 | cupra.165
mas vzkaz na icq :-)
o 26.05.2006, 09:37 | CervinVega
zkousel jsi napr. PlazmaMetal?
o 26.05.2006, 11:16 | Rajdlos
CV: co to ma byt?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3358 sekund.