Navštíveno 1096x

Zdravim
Můžete mi prosim někdo poradit jestli jsou thohle bixenony a jestli je tam vsechno co tam ma byt..?
Taky bych prosil o radu jestli u te poslední fotky to jak je tam ta šeda pasta, tak jestli se jedna o poškození a zpravovaní.
Díky za radu

U toho druheho xenonu ta pasta neni.
Jsou to bixenony a to šedé je silikon,aby do toho nešla vlhkost.
Carelectronic:
Díky, ale proč je ta pasta pouze u jedné z těch čoček?
A je tam vše co tam má být?
Ten člověk mi navic tvrdí že se jedná o nové bixenony, ale kdyby byli nové tak tam nejsou prestřihány dráty viz poslední foto ne?
A je tam u toho ten regulátor výšky?

27.05.2006, 15:10 |
clown ne .. regulator mas mit v zdu v aute .. coz nemas :o)))
clown: Mysliš kde v zadu v autě?
to by mělo být současti bixenonu ne?

27.05.2006, 15:12 |
clown respektive cidlo naklonu .. .. jestli swi myslel to ..
je to standardni bixenon sada .. mam stejnou .. bud rad, ze mas aspon jednu zaizolovanou .. zaizoluj i tu druhou .. nebo nejezdi do mycky ...

27.05.2006, 15:13 |
clown ja mam pocit, ze cidlo naklonu ridi normalni sklapeci motorky u lampy .. jenom, ze tak jsou oproti klasickejm lampam ultra rychly
takže tam není čidlo náklonu?
A to bude v tom světlometu ted jen jedna čočka?
To funguje jen tak že se překlápá ta klapka co tam je přes tu čočku?
v normálí lampě přece nejsou ty motorky na náklon

27.05.2006, 20:49 |
clown ja nevim .. moje Cordoba z roku 96 uz mela el. naklon .. sice manual ale mela .. a byla to social vybava ..
ano je tam jen jedna cocka .. kdyz sepnes dalky odklopi se to stinitko ..
jako clown,zasilikonuj i tu druhou po vzoru té první.
ta pasta tam neni original nekdo to zadelaval, mno cidla k tehle sada opravdu nekoupis ne za ty penize co jsi sehnal asi nejspis :-))
Xenonman:
A na kolik by to vyslo s tím štelováním výšky?
Nakonec jsem od toho odstoupil, původně plánované seriózní jednání vyústilo v úplný opak, takže se musim poohlednout jinde...
Za kolik jsi shopný udelat bixenony na Renault Clio? myslim se vsim všudy včetně pracé, a kde to dělaš?
Ja jsem z jižní moravy-Hodonínsko.
regulace naklonu atd je nesmysl dodelat treba jen od helly stoji prez 10tis jen rugulace naklonu bez prace... jsem z prahy asi bych spis zvazoval co od toho ocekavas a clio hodne zalezi rok vyroby. neni to zadna srandra rozdelat lampu aby se ti pak nemlzila

28.05.2006, 20:50 |
clown xen ... me se nemlzi :o))) me vetra furt :o)))))
na jako fakt bych do toho naklonu nesel .. se si kup radeji auto, na ktere se to dela i atestem nebo origo .. sice za 30 - 50.000 .. ale pak budes mit to, po cem touzis ..
btw. uz koukam po vrakacich po origo lampach, az neudelam kvuli bixenonum technickou .. nahoda je vul :o)))

28.05.2006, 21:18 |
Long clown mas mit jedny vobic do zalohy pro STK:))
clown: zas tak po tom náklonu netoužim:o))
Jinak pokud by jste veděli o někom kdo to dokáže namontovat za romumný peníz a je z moravy, tak dejte vědět, díky
myslím tím namontovat bixenony...
Dynamickou regulaci (naklápění) doma při přestavbě neuděláš. Světlomet je v originále vybaven spec. motorky (synchronní motory na střídavý proud, kuličková ložiska....). Normální motorky pro naklápění jsou pomalé a nefungovalo by to tak, jak má. Takže buď přestavba bez regulace a nebo originál.
hlavně si myslím že jsi kapku trotlík neb to co si sem postnul je komplet vypadá to new a že sou dráty přestřáhaný je naprosto normální já to nedostal nikdy jinak než v tomto stavu ...
MarauderZ28:
Udělej pro mě něco, a ty Tvé výplody přistě vychnech. Pokud jsi si všimnul tak už jsem hned na začatek uvedl, že bych si přel diskusi bez pripomínek podobného typu...
Musím se Ti přiznat, že lidi jako jsi Ty nemám vskudku rád. Uvědomuješ si vůbec, že jsou i lidi kteří bixenon (a nejen to, cokoliv jiného) v životě v ruce neměili a proto se na to asi ptájí stejně jako já.
Nemůžeš si prostě odpustit dělat chytrého, aby jsi si zvednul své ego..jak ubohé.
Jinak posilam kopii reakce Xenomana, doporučuju pořadně čist...
28/05/2006 09:35 xenonman (P)
ta pasta tam neni original nekdo to zadelaval, mno cidla k tehle sada opravdu nekoupis ne za ty penize co jsi sehnal asi nejspis :-))
daimondai:
Díky za informaci. Takže jedině klasika...To by se zbytečně prodražilo.

23.07.2006, 06:32 |
MarauderZ28 | Upraveno: 2006-07-23 06:40:29
ta pasta nemá o tom zda to bylo nebo nebylo použitý žádnou vypovídající hodnotu já když je prodával tak sem to lidem přesně takhle zamatlal aby tam nešla vlhkost. Navís hochu asi už ani nevíš co píšeš neb nazačátku jsi nepsal nic o tom co si přeješ a co nepřeješ, takže se hoď do klidu a omejvej přirození vlažnou vodou prej to na takový jako ty zabírá :o))) a Trotlík jsi a to nemá s mým egem nic společnýho, když vrátíš něco dřív než by ses s lidma co tomu rozuměj poradil pak nejsi nic jinýho ...

23.07.2006, 23:38 |
empiK (M) | Upraveno: 2006-07-23 23:39:56
Kazdej jsme nakej a ja se snazim pochopit kazdyho, kdo je rozumnej a nemam problem respektovat tvoje nazory, protoze o spouste veci toho hodne vis a tvuj smysl pro humor je mi blizkej. Ale jako (M) fora by to chtelo k normalnim clenum vic slusnosti, aby dokazali vstrebat tvuj styl odpovedi i ti, kteri te tolik neznaji...
hele já myslím, že každej normální člověk vezme slovo trotlík naproto v pohodě a s úsměvem, to je snad i nejmírnější co šlo vůbec použít a frajer z toho udělá kovbojku, na cti utrhání, vymyslí si k tomu ještě X věcí zamontuje do toho ego .. tak jako nevím ... chtěl poradit a dle mě i v tom co sem napsal já ta rada byla, jenže on skončil na prvním slově mýho postu a pak už jel jak namydlená šalina ...
hlavne pokud vubec netusis co a jak je, nechapu, proc si to kupujes ve vire, ze z toho NECO udelas... na tom osloveni neco bude...