Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Poradte brzdy

o Navštíveno 944x o
o 28.05.2006, 17:29 | norsi
Na tarze mi zacinaj odchazet kotouce, takze musim udelat vymenu. Problem je, ze jak je targa Honda DelSol tezsi jak klasickej Civic a ma relativne malej prumer kotoucu, tak driv nez koutouce stihnu "obrzdit", tak umrou na zkrouceni apod.

Co byste doporucili?

1) Prestavet tak, aby sel pouzit kotouc a brzdic z neceho jinyho, tzn vcetne prestavby zmeny roztece apod. Problem je casova narocnost a to, ze bych byl buhvijak dlouho bez auta v nejnevhodnejsi dobu.
2) Koupit na sezonu nejaky bezny ATE (jakej je rozdil mezi ATE a ATE PowerDisk co se kvality tyce) a v zime udelat prestavbu az bude dostatek casu a auto v garazi?
3) Koupit tohle [ Link ] . Je tam nejakej adapter na posun brzdice a kotouce jsou o neco vetsi. Problem je, ze neznam nikoho, kdo by je zkousel pri ostrejsi jizde... A taky par stoji 13t x 2 = 26t, coz je celkem dost... Dat je jenom na predek a na zadek klasiku se bojim, aby cumak nebykl prebrzdenej oproti zadku.
4) Nebo poradite nejaky jiny kotouce za rozumnou cenu, co super brzdej a vydrzej? Diky

o 28.05.2006, 17:37 | unregistered001
ja si osobne myslim, ze uricte nejaky honda-klub by poradil urcite lip nez "banda hifiku"
krom toho google je mocna vec a taky jak se neoficialne rika, nikdo neda spickovou radu zadarmo
o 29.05.2006, 00:48 | norsi
to KUba, jasny, ale i tady je spousta lidi se zkuenostma... Jo me je jasny, ze spickova vec nebude levna, ale zaroven shit muze bejt drahej. Nerad bych vyhodil 30t za barevny kotouce s vlastnostma seriovejch...
o 29.05.2006, 02:31 | RedBaron
OMP?
o 29.05.2006, 08:12 | Borik2
mrkni na www.hondaclub.cz nebo www.honda-club.cz i když podle nicku mám dojem, že už si tam párkrát byl :-.)))
jinak já mám na předku Civika ATE desky+kotouče Bremmbo MAX a spokojenost, ale to je něco jinýho než na DelSol tarze .-)
o 29.05.2006, 13:57 | Only_One
mam měsíc QH HPR derovany drazkovany a jdou ted z auta a na reklamaci. Nicmene objednany už mam brmbo kotouce a ferrodo desky coz ma byt dobra kombinace za rozumny peniz. pokud bys mel nazbyt 10K tak kotouce zimmermany a desky ferrodo 2000-2500. to je asi nejlepsi co na to auto muzes dat v seriovem provedeni. Ale co se tyce zkusenosti sam sem je na ute nemel a kamarad co vyzkousel povidal.. jak sou studeny tak to nebrzdi.. ale jak se prohrejou tak prej nevi kdy maji dost :)) a co si budeme povidat.. zahrat kotouc neni zadnej problem i ve meste :)) ;o)
o 29.05.2006, 14:58 | MarauderZ28
Kup to co má H-Honza na Kivouši to je super nestojí to moc a brzdí to pěkně
o 29.05.2006, 14:59 | MarauderZ28

foto k příspěvku  od MarauderZ28

o 29.05.2006, 14:59 | MarauderZ28

foto k příspěvku  od MarauderZ28

o 29.05.2006, 15:20 | Zdenek (A)
Jak pise Only_One, kombinace Ferodo a OZ Zimmermann je good. S deskama DS2500 to nebylo za studena zadny velky terno, ale nemohu rici, ze by to nebrzdilo. Brdzilo to. Sice mene, ale do zadny prekerky jsem se nikdy nedostal. Za tepla super. Ted jsem nahradil DS2500 deskama DS Performance a vlastnosti podobny, jen to brzdi o neco lepe i za studena.
o 29.05.2006, 15:32 | Kmoda
Zeptej se na Hondaclubu clena JARDA BAR.Ma Targu,myslim ze psal ze taky zkousel a nejlepsi volba kotouce Zimmerman a desky Ferodo.
o 29.05.2006, 15:40 | Petrik
[ Link ]

[ Link ]

[ Link ]

Procti a snad budes chytrejsi..
o 29.05.2006, 15:57 | Kmoda
Petrik ted jsem sem tyhle odkazy chtel hodit. :-) Tak snad jeste [ Link ]
o 29.05.2006, 21:57 | norsi
to Marauder: Kolik vyjde cena tady? Tzn. vcetne dopravy, cla apod. Aspon nejak priblizne diky

to RedBaron: OMP dela samotny kotouce a desticky do seriovejch trmenu??

to all: Vsechny ty honda odkazy znam a jardu znam osobne, ale stejne diky :o)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3637 sekund.