Navštíveno 1066x

Zdravim
Už jsem tady nedavno neco podobného řešil, ale chci se ještě zepat někoho zasvěceného, jestli je nějakým způsobem možné do Clia sport 2,0 dostat turbo.
A pokud ano, jakym způsobem by se to dalo realizovat?
¨
A prosím bez připomínek:o))
za případné rady díky
turbo, svody, vyfuk komplet, vedeni oleje/vody k turbu (zalezi na mazani/chlazeni), injectory, map sensor, chlazeni, standalone ECU, snizit kompresi, IC, trubky k IC, filtr, palivova pumpa, zarizeni na davkovani oleje, bud FMU a nebo FPR, zalezi jak budes ridit vstrik paliva, dale spojka, pisty atd. atd.
:-)
nemluvim o komplet predelani bloku a hlavy, aby ten motor neco vydrzel
jeste celkem postatnej dil WG, bud ovladany manualne (externi) a nebo pres nejaky solenoid
Rajdlos: díky za vyčerpávající odpověd:o)
a tímto bych chtěl tuto diskusi ukončit:o)
Turbo nebude:o))

28.05.2006, 23:26 |
m1tv netsite mužu ti poslat fotky nakej manik nacpal na clio 1,8 16v turbo z oktavky ...a prej to funguje tak se ho mužeš zeptat skusim najit kontakt..

28.05.2006, 23:28 |
m1tv
m1tv:
Super, díky moc.¨
Kdyby jsi ještě pohledal ten kontakt tak by to bylo báječné.
tak to bych chtel videt v realu, vypada to jako klasicky turbo z 1.8T
add 1 post - samozrejme to melo byt davkovani paliva, ne oleje :o)
Netsitte: Ne, že by to bylo neproveditelný, ale lepší variantu vidím prodej a poohlédnutí se po něčem, co už takovou silou, po které toužíš, v sérii disponuje :o)
RedBaron:
Je to trošku složitějši-dělám v Renaultu takže nic než Renault nepřipadá v úvahu. A tohle auto bylo pro mě tak nějak přijatelné cenově, a o ničem jiném z Renaultu v takovém ostrém provedení nevim.
netsitte: pak už asi jen něco takovýho...
[ Link ] Ale ta cenovka...
FD_Ondra: no právě, tak cena...
uprava se rovna cene vozu

29.05.2006, 11:59 |
treid No a co Renault Clio V6 ? Ale to je tusim omezena serie a uz se nedela? Ma ho soused a to ma v zakladu 254 koniku tusim.
treid: Tak to už je zase jiná liga, na to bych se neshrabal ani náhodou, ale fakt je ten, že to musi být mazec. Problem je ale ten, že ma misto zadních sedadel motor- to by mě moje nepochválila:o) A okdud je soused? Že bych s ním prohodil pár slov:o))
Proffesor_W:
Jo jo, zajimava hračička. Ale fakt je ten, že němci mají ty ceny posazeny hodně vysoko...
tak radsi nez to turbo, tak te levneji prijde uprava hlavy, dat vacky , a k nim udelat chip + kompletní potrubí....... sice budes skoro na 50kkc, mozna trochu vic ale pres 200koni se hnes....( pokud vim tak v blizkym okoli se nekdo pokousi upravovat stejny clio na zavody..)
momentalne mam cerstvy jizdni dojmy s konecne dodelanym coupeckem s celkem ostrym motorem a musim rict ze i kdyz tam sou vacky jak krava takse s tim da celkem pohodove jet... motor se na volnobeh sice vic klepe v drzacich, protoze 800-1000 je malo,1500 by bylo optimum, ale nechcipe to prekvapive takze casem si stim pohraju, ted neni cas..
do 2500 se nic moc nedeje,trochu horší než serie,ale od 3000 plynulej a hlavne mohutnej zatah az omezovace, bez zadnejch vykonovejch spicek a kopancu
treid: ses nepochlubil že má tvůj soused Clio V6... že bych se zajel někdy podívat? :-D

29.05.2006, 23:30 |
mike ja myslim ze supercharger by byl o hodne lepsi k motoru a k vykonu !!
Honza: o tom čipu jsme se už jednou bavili, a větsina lidi to zavrhlo. Navic jsem se bavil s jedním člověkem co se o ty sporty zajima, a ten mi tvrdil, že tenhle motor nachipovat nelze, a pokud nekdo rika ze ano, tak lže:o)...... tak nevim, nevim.
Jinak ja si prave myslim že turbo je prostě turbo....Sakra jen kdyby to nestálo tolik peněz:o)))
a nemaš na toho člověka kontakt co si upravuje to clio?
mike: taky si myslim, ale ta cena...
kontakt na nej bohuzel nemam... ja jen ze se ke me doneslo ze po zime zmenil tehcniku z P205Mi16 od guttmana za tohle clio
zatim teda prej resi vejfuk a to proc je u toho spodek prubehu vykonu a kroutaku tak naprd....
a co turbo kit od musketieru. mam pocit ze na P306 2,0 16v to stalo nejakejch 54t komplet prestavbova sada...