Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Autofolie

o Navštíveno 601x o
o 30.05.2006, 19:44 | martan01
Jakou mate zkusenost s autofoliema,na oknech. Popripade jak reklamovat spatne nalepenou foliji??

o 31.05.2006, 17:14 | Leveler
Zkušenosti sem měl jednom dobrý..žádná vada a podobně..A reklamace??To je snad jasné ne??Pokud se ti tam objevily bubliny tak reklamuj a oni ti to předělaj.
Ale nech si nalepit pouze kvalitní folie.Já mám na autě 3M a paráda.Sice sem musel na předních bočních oknech folie strhnout kuli STK ale za ty 2 roky se vůbec nepokšrábyly či jinak nepoškodily.
o 01.06.2006, 11:43 | Pagoš
Leveler: Jak to jde strhnout? Jde to dobře?
o 01.06.2006, 12:30 | Leveler
Pagoš:> Dolů to šlo uplně krásně.
Akorát co mě pěkně sralo bylo to, jak z těch skel dostat to lepidlo co po tom odtržení na tom skle zůstalo.
Jedina věc co stím hnula byl Technickej benzín kterej to trocha rozpustil.(Ale zase se to po tom skle matlalo) Asi by se chtělo někoho zeptat jakej přípravek na to použít ale fakt sem se stím drbal asi 2 hodiny než sem ty 2 okna vyčistil:))
o 02.06.2006, 01:09 | Pagoš
Leveler: No, v podstatě si mě moc nepotěšil, budu asi totiž přední sundavat, tak mě to zajímá, dík za info :-)
o 02.06.2006, 15:06 | martan01
Tak folie uz mam. vypada to slusne,ale reklamace bila. 2 x jedno a to same okno,a jak to vypada tak hned v pondeli bude dalsi. Porad to same okno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ach joooo.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3227 sekund.