Navštíveno 835x

Premyslim o xenonech do klasickych svetel necirych, misto zarovky H4. Ma to tu nekdo? Chtel bych nejaky informace pro a proti. Diky
Někdo tu už psal, že to svítí všude možně jen ne tam kam má, ale kontaktuj xenonmana

30.05.2006, 22:54 |
toxic jj bude ti to tříštit světlo. Uvidis jak ti to vsude po silnici bude delat pasky svetel :)

30.05.2006, 23:50 |
clown noo .. chce to tam dat origo xen. cocku
mam H1 > Bix

31.05.2006, 08:32 |
Mario mam obyc xenon v H4 a neni to uplne optimalni,ale sviti to....
na druhem aute amm s cockou (bix) a v pohode.
(vsechno necira optika)

31.05.2006, 09:26 |
fefe Ja mám bixenóny v nečírej optike a svieti to podstatne lepšie ako obyčajná halogénka. Cestu to osvetľuje úplne v pohode, žiadne tmavé škvrny ani oslňovanie protiidúcich! Ale čoskoro budú klasické angel eyes s čírou optikou, potom to už bude svietiť ako originál...
Predsa len, číra je pre xenon potrebná ;-)

31.05.2006, 10:12 |
Augi Mám bixenon v nečirém plastovém světle a O.K.
Hlavne se musi udelat stinitko jako na H4 a pak to sviti jak ma.....
Vlevo vybojka bez stinitka,vpravo zarovka 100W...se stinitkem sem to asi nefotil nebot to nemuzu najit...

Sorry za OT ale je rozdil v tom,zda tam za tu NECIROU optiku date COCKU nebo HID sadu?Ja nevim,ale myslim si,ze s tou prestavbovou HID sadou by to nemusel nechat delat do cira,ne?Diky Thullo
fefe: No ne, Civic 5g a ještě má ostřikovače :) Nebo to nejsou ostřikovače?
fefe: prosím víc foto tvýho civca na majl.... thx ;-)

31.05.2006, 20:26 |
fefe petan: áno, sú to ostrekovače... Ku xenónom výborná vec ;-)
Diky za info, ted mam hlavu domotanou :-(((
Vymenit neciry sklo za ciry je asi blobst, co? Tomu musi byt prizpusobena i parabola ze?

02.06.2006, 08:54 |
Mario VW Vento

02.06.2006, 15:05 |
Nismo.Power | Upraveno: 2006-06-02 15:20:05
mário : chudák fotak takle ho postavit proti xenonu.... to je vo vypaleni CCD :)
já mám taky bixenon v nečirejch a taky moooc lepsi jak origo....ale i přesto čirou chystám :)
(vpravo je xenon vlevo neni..... )