Navštíveno 997x

tak dnesni den jsem si takhle nepredstavoval ale stale jsme pred tim utikala a nakonec jsme se do toho pustil, jinak u na v cechach jsou fakt lidi prasata a oprava na hulvata je u nas asi normalni nebo proste nevim nakopal bych toho cloveka co to delal do pr......

Jaka Opava? Pred cim utikala? Vas bylo vic? :o))
No jinak pekny, co jsi na tom rovnal?
to auto jsem uz koupil tukle na predek nekdo udelal rychlou opravdu proste vzal kladivo a mlatil kdzy neco nesedelo vypodlozit, takze celel auto odstrojit predek, zjistil jsem ze par konektoru nebylo zapojeno takze dohledat odrezat puvodni veci obrousit, lehece vytahnout natrit dily protoze na to nekdo puvodne totalne kaslal, dat nove celo tehlece vytahnout vyustuhu proste tak nejak to dat zase dohromady. opravit chladis protoze pri bourace puvodne nekdo myslel ze staci jen lehce zalepit necim co neni ani odolne vuci tepltote takze vlastne prace na celej den a to jsem myslel ze to bude na par hodin
Jo taky jsem se byl podivat ted v budejkach na jeepa, pral bych vam ho videt...bez komentare
tap: jo a tys zapomnel jaka byla ta elektrika u me? tak asi tak to je ted standard
U dotažených aut na prodej se není čemu divit, prostě to nějací kryplové slepí, aby to co nejdřív prodali.

01.06.2006, 08:26 |
xenonman | Upraveno: 2006-06-01 09:24:22
tohle je ale kupovany v CR a ma to servisku...jinak to ze to bylo bourane jsme vedel a proto bylo i za super penize...

01.06.2006, 08:50 |
Hanes No ono když auta tahaj a opravujou už i zedníci se není čemu divit že to takto dopadá.
no nebudem si nic nalhávat, kdo by se s tím u nás drbal, když to není jeho a ještě ve vlastním zájmu to měl hotový co nejdřív a co nejlevněji..moje auto na tom bylo úplně stejně a to předtím taky..