Navštíveno 830x

Zdarec, můžete mi prosím poradit s mým problémem. Mám G III seriový podvozek, mám prahy a přidělaný nástavec na zadním a předním nárazníku a můj problém je v to mže když se nekde s autem zhoupnu a jedeme třeba ve třech tak škrtám o zem zadkem. Když dám sportovní pružiny tak to jen snížím ale bude to ještě horší ne e ? nebo jsou i tlumiče tvrdší? Dík moc všem za rady a jejich zkušenosti

01.06.2006, 13:10 |
Daryl (A)
no jasne ze jsou tlumice tvrdsi. A o dost. POkud mas seriovy podvozek, zkus nejaky GT se snizenim 1-2 cm a nezapomen na dorazy. Tazdy se zda, ze tam nemas dorazy a proto jdes az na kref.
Sportovni podvozek a dorazy by meli tvuj problem vyresit.
a když dám jen tvrdší pružiny a dorazy tak to bude OK? koupín jen samotný pružiny tvrdší? mě se totiž nechce dávat za podvozek 10000,- a více :( Díky moc
a kdyby náhodou podvozek kde a jakej co nejlépe.
levnejsi, ale za to horsi varianta pro jizdni vlastnosti - pouze dorazy tlumicu, staci vyvrtat maly puk a nasadit ho na pistnici tlumice, tohle bych volil jako krajni a docasne reseni, pak kup jine tlumice a tvrdsi pera
problem je, ze kdyz koupis jen pera, auto Ti bude skakat jak nadrzena koza, to radsi variantu sportovni tlumice a seriova pruziny, jety komplet podvozek se da koupit za 5000-8000 v hodne dobrem stavu
a ne vzdy je zrovna nej volba to nejlevnejsi - nejlepsi aby ses pak nedivil co tvoje auto dokaze :-)))
kolem 10-12ti seženeš komplet podvozek tuhej... samotný pružiny ti problém nejspíš nevyřeší, protože ti s nejvetší pravděpodobností snížení utahá tlumiče tak že brzo zemřou......

01.06.2006, 17:19 |
BULOH No já bych koupil pružina -35 - 40 mm a dorazy a zhruba za rok ti odejdou tlumiče, tak koupíš tlumiče a máš komplet sportov¨ní podvozek.
Třeba Eibach má teď v akci pro kit - 30 mm a za nějakej čas k tomu koupíš nějaký dobrý tlumiče.

01.06.2006, 18:28 |
Mario mam na prodej podvozek Koni sport + pruziny weitec. komplet 8000kc
mam to na prevoznim vozidle a nejak neni kde a jak to vyuzit.o) takze davam zpet serii.
tel: 777266144
díkes všem za rady a nabídky nechám to projít hlavou, ale asi koupím jen pružiny zatím.Díky