02.06.2006, 11:54 |
Cormi Loni jsem si kupoval lišty se základem od AUTO KELLY. Cena byla OK tak jsem neváhal. Na pohled vypadají stejně jako origo, ale bohužel po nandání do nárazníků se ukázalo, že jsou o trošku kratší a přední nesedí tak pevně jako originální. Rozhod jsem se, že tu přední vyměnim. Teď má AUTO KELLY novinku - jiný provedení tý lišty s označením "TOP QUALITY" a je u toho i poznámka i "O", což znamená "originální nebo kvalitativně rovnocenný náhradní díl". Je tam i rozdíl v ceně (necelých 200,- Kč oproti tý co mam), avšak pořád stojí polovinu jako originální lišta. Ptám se, můžu s touhle lištou AUTO KELLY věřit, že se jedná o prakticky stejnou lištu jako je ta origo?
Originální lišty jsem kupoval do dveří a dal za ně celkem 4000,- jsou to hrozný palety, ale někdy se šetřit nevyplácí.
Ještě srovnání:
42.15.254 lišta předního nárazníku pro lak (ta z loňska) (505,- s DPH)
42.15.254Q lišta předního nárazníku pro lak TOP QUALITY (687,- s DPH)

02.06.2006, 13:48 |
Hanes Nebo popros někoho v servise kde berou od autokelly ať ti je objedná na dodák-to se dělá v případě že si nejsi jistý že ten díl bude pasovat, nebo je víc možností a vyzkoušej si to, ale nesmí na tom být znát to že jsi to zkoušel. a buď se vrátí nebo ho zaplatíš.