Navštíveno 928x

shanim nejake decentni a cenove prijatelne budiky tlaku a teploty ojele, nemate nejaky tip? celkem se mi libi tyto, ale znacka Tune-X .... neni to nejaky shit? diky

uplne levny nekupovat, hrozny sracky, tohle budou zrovna ty pripady, spise neco osvedcenyho, pokud to neni jen na paradu
no pro paradu urcite nee! ale chci at se tam hodi. a ktera znacka je teda ok? co Ractive?
Kup DEFI, ale trosku se prohnes v penezence, ale zase kvalita ;-).
Defi? to se da u nas sehnat? a co se muze podelat na tech levnych?
Jo? :-)
Neco je na
[ Link ] , ale nevim jestli nekdo vyvali 6k za budik.

06.06.2006, 21:24 |
RedBaron | Upraveno: 2006-06-06 21:29:57
No počkej, a má to něco měřit nebo to tam chceš jenom pro zkrášlení? Dobrej budík něco stojí.
vypadam snad jako tuzer?? jo ma to merit !!! :-))
levnejsi dost promerujou, ja mam treba ty Ractive a taky zadna slava
ted posilhavam po DEFI BF
zalezi mozna i na motoru, u preplnovanych je ten tlak vyssi a vice kolisa ne? v mem pripade je to atmosfera 2,5 R6
u turbo motoru se lisi podstatnejs jen teplota oleje, jde o to ze ty budiky proste nemeri presne a promeruji, kvalitni budik je tak cca 3000 a vys
aha, tak jsem zase o neco chytrejsi :-)), kazdopadne takovou palbu jen za budik nedam
Zkus mrknout taky na ebay.de, sezenes tam i nejake "kvalitni" budiky kolem 2k, sam jsem se tam dival. Dovest/poslat sem by to snad nekdo dokazal.
proc nekoupis nejaky jety z lepsiho auta? treba Audi quattro, Porsche nebo jiny turbo s pridavnyma budikama, vetsinou je to od VDO

07.06.2006, 17:54 |
Mario potrebuju 2 budiky Ractive
tlak oleje
a teplota oleje
nema nekdo v CR?
Mario: ja jo :o) budu to rozprodavat o prazdninach tak si pockej ;-)