Navštíveno 856x

Čau, mám 1,9Tdi. Od spoda táhne jako ďas, jak mu ale přidám tak jede tak do 120km/h a přestane táhnout jako kdybych narazil na omezovač. Když uberu plyn na určitou hranici tak zase táhne. Přijde mi, že se dusí. Vyměnil jsem všechny filtry a nepatrně se to zlpšilo, vesměs ale výsledek stejnej. Co to může bejt?
na 99% vaha vzduchu a nebo turbo ventil

08.06.2006, 14:08 |
MazliG | Upraveno: 2006-06-08 14:12:29
se zkus stavit u Jardy Jelena ve Volenicích - má diagnostiku, a tušim že z okolí Loun asi TDi zná po Hubálkojc rodině nejlíp ...
MazliG: Ty ho znáš? Já na ně j nemám zatím moc dobrý reference...
TAZZZZ: no doufám, že tou váhou to nebude, protože za novou to dělá slušnej ranec. Tohle asi poznám jenom přes tu diagnotiku co? Nebo to jde nějak vyzkoušet?
no tak v tom případě chceš-li mít jistotu všech jistot :o) že se oddáváš do správných rukou, domluv si spicha s panem Hubálkem přes Tazzzze ...
osobně Jelena nezná, ale kamarád tam jezdí s B6 a je spokojenej
MazliG: Na toho mám dobrý reference a už i kontakt. Kámoš u něj byl (s tím samým problémem), on mu na to kouk, přehodil nějaký hadice od turba a teď mu to lítá jako prase - kéž by to tak bylo i u mě:)
jj strejc je dochtor TDi ......... tak to proste je

08.06.2006, 22:47 |
Beda | Upraveno: 2006-06-08 22:50:17
me to delalo neco podobneho a mel jsem kaput hlavni vstrik (pocitac na nem)
vaha stojí dvojku tak oco jde?
Tohle u turbodieselů u BMW nedělala váha, ale malá ŘJ.
Scream: já jí viděl za 6litrů. Je fakt, že jsem se po ní moc nescháněl. Dvojka je dvojka
TaZZZZ: Tak to já k němu zajedu se svým miláčkem na léčení...
Beda: Kolik koštovala oprava?

09.06.2006, 13:57 |
Beda znamej ho vytahnul s bouracky kokty, dohromady se vsim 4500,-
Beda: TAky dobrej raneček...