Navštíveno 1016x

10.06.2006, 16:21 |
michal_smsmsm (A) | Upraveno: 2006-06-13 16:52:21
potrebuju novy tlumice, je to na mondeo r.v. 96, nechci zadny snizeny, sportovni a podobny, pokud mozno obycejny, nasel jsem tyhle viz odkazy nize, nemate ciste nahodou nekdo zkusenosti, pripadne jine v podobne cene?
[ Link ] [ Link ]

10.06.2006, 20:32 |
clown Monroe Reflex.. a nebo si priplat cca 1500 za kompet a kup si cerveny Koni :o)))
KYB neni spatna oproti Monroe plynokapaline mi prisly tvrdsi ..
inet bych pouzil jako katalog, nekupoval bych to pres inet .. pac kdyz ti vytece tak ses v prdeli a muzes ho poslat postou .. coz ja v servisu resil vymenou na miste .. :o))
btw .. ty tvoje linky jsou jen prekupnici .. dodavatel EU, dodavatel CZ .. stejne to budes muset dat do servisu .. a to si usetrim radeji cas se shanenim a necham to na ne .. viz. ja ted s Fordikem .. vybral sem si .. namontovali to, vyzved sem si to .. jezdim ..
tlumice bych asi nenechal nikoho delat doma na dvore .. a ty tvy kravy uz vubec ne ..

10.06.2006, 20:32 |
clown btw .. autopet to bude mit zrejme od Autobenexu ..
jo, ja netvrdim ze chci koupit tyhle, jen mi zaujala cena oproti monroe za kterey chtej v kelly 3200,- coz je docela palka mi prijde na seriovy tlumic... ja znam kayaby jako vyrobce tlumicu na kola, takze proto mi to zaujalo i cenove.... je jasny ze tohle nebudu menit doma, krom toho bude dost mozna v haji i ulozeni a to uz nekoupim takze jednoznacne servis...;

11.06.2006, 11:41 |
clown tak ulozeni menis vzdy s tlumicema, ne ? :o))) 1000 az 2000 za ulozeni na napravu te uz nerozhodi ... :o))))
no to ne, ale jestli dam ya tlumice 8 nebo 12 uy mi rpijde jako docela roydil...
Michale, podívej se na tyto stránky..Ja zatím levnější Kayaby (KYB) nenašel. Ty Excel - G co máš na prvním odkazu.
[ Link ]
Clowne: No s tou vymenou v servisu nerozumim jde to jak na dvore tak i pred panelakem :-).
A s tim hornim ulozenim jo je dobry je vymenit aspon ve predu protoze jsou tam loziska ,vzadu to neni az tak nutny protoze je to jen kus gumy na plechu pokud nevrze neni spuchrely nebo vytrzeny neni duvod k vymene

11.06.2006, 16:08 |
alans Strč tam originály od Motorcraftu. Jsou dobrý a za slušnej peníz oproti Monroe.
Sorry,ale kdyby nekdo vedel,kdo dela,nebo predela predni tlumice na Scorpio 4x4,at to sem hodi,diky.....Sachs nechci!
[ Link ] Zkus jim napsat... měli nějakou akci na tlumiče Motorcraft.

12.06.2006, 09:16 |
aka | Upraveno: 2006-06-12 09:19:58
A co Bilstein?
Jo a jinak člověk, který řekne, že nechce Sachs a zaobírá se tlumiči Monroe asi neví, oč jde!
panove, me je uplne sumak jaka to bude nebo nebude znacka, zajima me cena a kde je koupim... odkazy proklikam, na ford kluv jsem napsal tak uvidime co nabidnou...

12.06.2006, 12:19 |
clown tak pak klidne ALKO ..
michal_smsmsm: To je dost krátkozraký, měl by sis vybrat podle toho, co chceš po autě za vlastnosti, jestli dáváš přednost pohodlí, max. přilnavosti nebo nějakému vydařenému kompromisu. Taky jde o to, že ty monroe můžeš na podzim kupovat znovu jestli trochu jezdíš. Ale když myslíš...
To ze nechci Sachs,sem psal ja,Sachs je Motorcraft,ale ja potrebuji neco lepsiho a na Scorpio 4x4 nikdo nic nedela...ani Monroe,ani Alko :-)
Prave tam davam motor Cosworth a bude tam vic koni nez origo 145 asi 2x tolik a pruziny cosworth,ale tlumice to maji za sebou a chtel bych rovnou lepsi......ted radte....diky
urcite kompromis, spis klidnejsi pohodlna jizda nez zavodeni, ale zas kdy vemu zatacku pod plynem tak chci aby to sedelo... cim dal tim vic se mi libi ty kayaby, ale chtelo by to nejaky test nebo tak neco...
K jsou super,ta nejvyssi rada se prizpusobuje vozovce,daval sem je na Prelude s pruzinama Koni -40mm a max spokojenost,po par zatackach se to prestalo naklanet,sel bych do nich okamzite,ale nedelaji je pro mne... :-(
Koni Sport jsou nejtvrdší, Bilstein podle mě umí udělat nejlepší kompromis, ale taky si za to nechá zaplatit.
nechci nic extra tvrdeho... nemam auto na zavodeni :) takze preferuji kompromis mezi sportovni jizdou a pohodlim a klidne se priklonim k tomu pohodli...