Navštíveno 995x

11.06.2006, 17:16 |
Dizon1 | Upraveno: 2006-06-11 17:21:31
Zdravim.Neznate prosim nekoho,kdo by stacel alu kola?Mam rencka 19 a koupil sem si 15" alu ale stredova dira je mensi(cca 1 - 1,5mm),takze je nemuzu nasadit.Neznate nekoho kdo to delá?Ale jen Olomoucky kraj pri nejhorsim jihomoravsky kraj.Dik
PS: vim ze to delaji nejake lepsi firmy ale chcou za to nekrestansky peniz (500-800 za jedno kolo)
vzduchová bruska, cigáro a 20k otáček a máš po problému :-) sice to je trochu čuňačinka, ale funguje to ;-)

11.06.2006, 17:51 |
jolik Dizon:projed inzertní noviny nebo se podívej kde u vás delají se železem, Ti to zrobi na soustruhu za pár kaček

11.06.2006, 18:36 |
Hanes Prosimtě neposlouchej ,maru vr6 to když by jsi udělal tak by jsi to pěkně zmrvil.
Střed musí být přešně ztočený, když by jsi to nevybrousil přesne tak se ti kolo k náboji stáhne špatně a pak to vrní do volantu. Jinak na rendlovi máš mít díru 60.1 protočit to není problém,ale nejsem z olomoucka.
Dizon... MiraF ..určo ti poradí a je z Přerova..

11.06.2006, 21:00 |
Miras kluci urcite bych to hodil na soustruh ten neni problem mam ho doma ale bohuzel sem z jiny casti republiky....
taky jsem to stacel na soustruhu.Od oka bych si na to nikdy netroufl.Melo by to sedet jak prdel na hrnec.Jinak to kolo bude hazet.

12.06.2006, 00:07 |
Piskoteek | Upraveno: 2006-06-12 02:23:33
no jelikož jsem studoval stojařina tak bych to od oka taky nedělal....
Jinak jsem z kroměříže a možná bych to udělal v práci na frézce a otočným stolku,soustuhy tady jsou naštelovaný na určitou práci takže tak no... ale určitě ne ted...bylo by to na dyl protože je tady domluva jak s ....(vrátní a spol) no ale když mi je dovezeš tak do tydne ti to udělám...a cenu flašku něčeho a nakej drobák by se mi taky hodil...jinak kdyby někdo chtěl mohl bych vyrobit aj hroty z hliniku co tady někdo před nějkou dobou ukazoval...ale vyleštit si je musí každý sám...

12.06.2006, 04:40 |
Piskoteek | Upraveno: 2006-06-12 04:59:01
kua jsem nad tim přemýšlel celou noc a zajimalo by mě jak to kolo na ten soustruh uplnete...lital jsem tady kolem soustruhu no a nic mě nenapadlo...hlavne nevim jestli když to upnete do skličidla jak se to vleze mezi skličidlo a lože(vedeni nebo jak se tomu řika to po čem jezdi suport)
možna tady seru sračky přece jenom už jsem ze atřední nejakej pátek a ve škole jsme byl se zaměřením frezař a potom Nc-čka ale fakt nevim jak to na tom soustruhu udělat..když tam mi to napište mailem.jo a na jakym soustruhu to děláte.díky
musis mit soustruh s vyjimatelnym lozem :-) pak to bud chytes zevnitr a tocis skrz diru lomenym nozem (jakoze z cela disku) nebo obracene :-)

12.06.2006, 10:14 |
K.o.u.b.a. | Upraveno: 2006-06-12 10:17:02
my si půjčili stavitelný výstružník a za hoďku to bylo komplet hotový, bralo se taky cca 1mm.
jj díky...člověk se každym dnem něco nového přiučí
u nas se udela max 14" uz to bylo na knop okolo loze.Normalne jsme otocily ty 3 packy co jsou na sklicidle, a ipinyli jsme to jakoby zevnitr rafku.15" by tam ale uz nevlezlo :-/