Navštíveno 521x

14.06.2006, 17:15 |
jezdec.1 | Upraveno: 2006-06-14 17:32:27
Chtel bych se zeptat jestli nekdo nemate zkusenosti kdyz chci dat xenon na motorku a co je k tomu potreba protoze klasicky xenon je na 12voltu a ja to potrebuju aby to bylo na 6 voltu. Jestli existuje nejaka vec nejaky menic nebo neco aby to fungovalo.
Diky za info.
Řekl bych, že máš smůlu. Je sice možné udělat měnič napětí, xenon by v chodu asi udržel (cca 35W), ale pochybuju, že bys měl dostatečný proud pro rozsvícení. Tam je docela slušnej náraz.
nebo pouzit xenon co se daval origo do trabanta :-)
podle me ten menic napeti pokud by se dobre navrhnul, tak by fungoval bez problemu, navic nektery motorky maji z vyroby uz xenony, ale nevim jestli nemaji zase 12V
TAk to je docela prekérka... Normálně do motorek xenony montujeme a prodáváme,ale všechny byly na 12V. S 6ti voltovou motorkou jsem se zatím nesetkal. Leda vyzkoušet ten měnič napětí,ale dle mě to už bude velké laborování a možná i zbytečný.
noa sou nekde dostupne technicke parametry xenonovych modulu? jako startovaci proud, min statovaci napeti a podobne?
Určitě jsou . Bud přímo na ballastu,anebo v návodu, v tech. parametrech. Záleží,jaký xenon tam chceš použít. Máš nějaký?
záleží na typu,12V xenon(jeden) má startovací proud ve špičce 12-14A.
jezdec1: ja nevim, ale podle toho jaky motorky s 6v elektrikou sem videl tak ten xenon je drazsi nez motorka.....
Jelikoz jsem na Motorky Lama tak jsem podal spatnou informaci. Jedna se o Scooter a samozrejme 12 voltu.