Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Honda - katalyzator

o Navštíveno 582x o
o 15.06.2006, 14:02 | Petura
je stejnej katík na Civicu 3D 6g (japonec) a Civicu 5D (angličák) oboje 1,4i ? je ještě rozdíl v katu z 1,4 a 1,5 popř. modelů VTi?
co se stane když vyberu stávající "chrastící" katalyzátor a zůstane bez náplně? bude mít nějaký vliv na chod motoru?

o 16.06.2006, 07:45 | CervinVega
nez praznej kat, tak radsi rezonator ve tvaru katu: [ Link ] nebo obyc kat nebo jen trubku (to je sice nejlevnejsi, ale bude to delat pazvuky-praskani a pod)... nebo proste NOVY uni sport kat: [ Link ] , nejakej STAREJ z vrakace bych osobne nedaval, za chvili se rozpadne nejspis taky...
o 16.06.2006, 09:32 | Dave1984
já měl na CRX vybrakovanej kat a žádné pazvuky to nedělalo, bez problémů, ani výkon nešel dolů...teď jsem dal místo katu klasický tlumič a super...ikdyž chudáci řidiči, co jedou za mnou :-( a chudák příroda...
o 16.06.2006, 10:07 | Petura
no chci mít klid (s emisema) až stím pojedu na podzim na STK, takže se mi docela líbí ten UNI sportovní kat., když funguje stejně ...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3139 sekund.