Navštíveno 1545x

Takže konečne sem si pořídil auto:o)!!!(ne že by jetta byla špatná,ale tohle byl muj sen. Dám sem pár foteček. Doufám,že se bude líbit. Už mam plnou hlavu toho,jak bych to chtěl upravit:o)

a k autu ppřišel i novej pejsek:o))

gratuluju k přírustkum (oboum ) 8-DD ať autí dlouho slouží

22.06.2006, 19:01 |
Kamil pejsek má hustej výraz :o) Jinak samo gratulace a hlavně hodně km bez nehod...

22.06.2006, 19:05 |
Cormi Nádhernej kousek, kdysi byl taky muj sen ;-)
Naprosto sdílim tvoje nadšení a přeju brzký zrealizování dalších snů (realizace tuningu) ;-)
obojí moooc pěkný,k tak ať autí jezdí a psík zlobí :-))))))))))))))))))))
tyy woe, fotku pejsánka si dám na ledničku abych nežral :-)
mno tak konecne je z tebe pravej Corradoman, woe ....
Hod vic fotek, jinak auto vypada moc pekne.
tohle auto je takovej "zralok" na silnici, jak je to stará kára, tak pořád má svoje kouzlo a ndčasovost!!
GRATULUJU - dobrej výběr, rychlá kára:o)
Ještě že já si kvuli nicku nemusím koupit takovej talisman:O)
kdyby ses zbavoval kol... :)
Nevidím jedinný důvod něco na tom upravovat. Už takhle jich je v relativně původním stavu poměrně málo, takže jestli mermomocí upravovat, směřoval bych to ke stavu originální výrobní specifikace a potom třeba za pár roků bude mít i trochu cenu. Když to hned teď obložíš laminátem a spol, jednoduše se to v té mase podobných ztratí.....jen můj názor, nikoho samozřejmě nepřesvědčuju....
na tohle mám Stage 2 kit - svíce, čip, řemen, filtr atd ....

22.06.2006, 20:30 |
Alííí Taky gratulace, a jinak jako H-Honza ! :o)))

22.06.2006, 20:53 |
Kamil souhlas s radkem613
takže z Jett(a)men(a) je pravej coradoman (jako ti dva nademnou) :o))) gratulace k druhému vozidlu ...
dneska se mládež má, moje druhý auto byla zase šáde 120 :o)))
gratulace ;-) a preju dlouhou zivotnost toho kompu
pekny, gratulace, muzes mi nastinit co je to za motorizaci? v tom VW se nejak nevyznam...G60, to je nejaka turbinka? a jake motory se tam davali? na starem polu jsem videl G40, to je taky preplnovane? pry je to celkem poruchove... dik za vysvetleni :-)

22.06.2006, 21:44 |
Jerry.s | Upraveno: 2006-06-22 21:44:17
hezkyyy!!!! hlavne at slouzi a preju hodne km bez nehod!!!

22.06.2006, 21:53 |
TROY pes je lepší ;) na to corrado budeš muset ještě moc šáhnout

22.06.2006, 21:56 |
choze hmm pěkný - konečně :-)
čest práci :)))))) jinak gratulace!

23.06.2006, 06:46 |
Boris | Upraveno: 2006-06-23 06:51:09
Boží pes kámoš ho má.... dokáže ukrutně zrychlit ale tak na 5m a pak si musí odpočinout..... ; ))))
Jmenuje se Artuš
[ Link ] [ Link ] [ Link ] No a jinak Korýš SUPER
pekny...souhlasim s radkem
Děkuju všem za ohlasy. Sem strašně šťastnej protože se mi splnil sen. Motor je 1.8 kompresor. A ten typak říkal, že by to mělo mít i menší řemenici a měloby to bejt čipnutý na 185 PS!!
Co se týče úprav,tak chci decentku!Tyhle kola bych chtěl hodit dokupy(rozleštit limce a pohrát si stim středem) , možná AIR-ride a hodit do do jiný barvičky. Na laku je pár praskanců(ale neni to nový auto) A ještě jednu věc, chtěl bych interier do béžový kůže.No uvidíme. Ale každopádně sem za to šťastnej a teď už musim jen leštit!!!
takže ještě jednou thanks all.
To Boris : No občas mi dokáže i utýct. Je to fenka a jmenuje se Eliška. A chci z ní udělat RAP psa. viz foto.

z toho psa jde až strach :-)

23.06.2006, 13:21 |
ajsik urcite to nijak nebastli...tyhle auta sou proste oldchool kary a navzdy zustanou legendami a jak tady pisou lidi , sehnat takove auta v seriovem stavu je skoro nemozne. Sam vim jak je to slozite...

24.06.2006, 01:47 |
m-t-s

24.06.2006, 01:48 |
m-t-s ssory jestli sem urazil
Oproti serii, to má akorát volant menší,ale s atestem a mračítko světel taky s atestem.A možná něco na tom motoru.

25.06.2006, 02:32 |
Kotva Moc pekny auto, taky bych bral... jinak jako radek.613, nechat tak jak byl stvorenej.
VT od m-t-s libi :)
jj snad ho taky jednou budu mít:((((((((
jj, akorat jiny kola a nechat bejt
v serii zustane jenom na pohled. Nejspíš tam přijde jinej motor a podvozek!A muzika:o)
je nejhezci VW co kdy udelali gratulace