Navštíveno 867x

26.06.2006, 12:32 |
zazaa mam vylestene limce a potrebuju poradit jak to urzovat ......
bud nejakou konzervacni pastu a nebo jestli to prelaknout bezbarvym lakem
a idealne konkretni tip a kde se to da koupit
jezdit to bude vicemene jen pro radost takze zadne denni pouzivani, ale zas abych to nemusel furt cistit
jsou to 15" pavuciny BBS

26.06.2006, 13:25 |
MiraF zazaa:...pokud to bude leštěnka,tak tu práci 1x za měsíc si snad dáš,nebo to přeleštíš,nebo Dudu prodává nákej prášek,či případně zrealizuje zalakování,zeptej se ho!
...taky mám BBS a tu práci si dám!

26.06.2006, 18:39 |
rencek | Upraveno: 2006-06-26 18:44:54
Ja k vylestenym kolum davam, lestici pastu-krém pro ruční udrzbu. Prace s nim naprosto jednoducha a vysledek super. Napis mi na email a muzu ti poslat treba 100-200 gramu. Na limce to bude stacit na hodne dlouho.
lestenikol@seznam.cz
[ Link ]
Ja som kupil na moje limce Silichrom, dufam, ze to je o.k. ze nic nepokaslem. Flaky aj necistoty s tym isli v pohode dole, aj ked jeho konzistencia velice pripominala Solvinu :)
silichrom je dost hrubej...
obecne plati pravidlo:
" otacky lesti ! "

28.06.2006, 07:22 |
zazaa MiraF: no limce by byly v pohode, ale bojim se te casti kde sou srouby :-/ tam se to bude udrzovat dost blbe, jo a jeste jakej si daval pod ty limce tmel ?
Rencek: mas mail
Newman: jj to je pravda vsak byl rachot udrzet limec na pulmetrovem lesticim kotouci :)
Ale co je potom lepsie ako Silichrom, ked to lestim rucne a nie strojovo? Aj ked viem, ze ,,otacky lestia" :)
coze ? silichrom ? cece, to je trochu out !
[ Link ] i to je porad drina !
lestit chemicky - tomu rikam mazec ! :-)
schimi - pokud chces pastu, muzu ti ji poslat. Je to pasta urcena vyhradne pro ruční udrzbu lesteneho povrchu. Zkousel jsem na ni jit i s otackama ale nemelo to vubec efekt. Ta pasta-krem neni na to ze s tim vylestis hlinik, ale az na udrzbu lesku uz lesteneho povrchu. Treba ke me prijel pan s lestenejma kolama, ktery uz byly matny jak stara hlinikova klika na dveřích. A pouze rucne s tou pastou nebylo problem je dostat zase do super zrcadloveho lesku.
lesteni jedine vibracne v kádi s kulickama
rencek: Super, cize ta pasta aj konzervuje a neoxiduje ten hlinik potom tak rychlo? Pokial by bolo mozne poslat tu pastu bolo by to super. Le na ja som z SK Bratislava. Moj mail je schimi@post.sk