Navštíveno 1399x

28.06.2006, 13:49 |
ZRALOK | Upraveno: 2006-06-29 11:27:09
tak jsem si byl vyzvednout svuj nárazník a stálo tam pár pěkných kousků, tak jsem je vyfotil:o)

a stavba nějakého projectu:o)

na kazdym z tehle aut je neco, co se mi nelibi a zkazi celkovej dojem
Hm, to bavo mi pripada, jako ze ma starej predek a novejsi zadek. Ten passat v belobe je naprosto hnusnej, predek ma jak mopy fish co debilne kouka. A tuning kadeta, podle me je tuning 20 stary vrazdy akorad vyhazovani penez ... takze asi jako luke_288

28.06.2006, 14:20 |
TROY pašík je moonster ;) ještě kola by mě zajímaly a kadett stával u zlatý štiky v picích :)
co se týče mne, tak bavorák je bez těch lízátek super kousek!!
pašík je naprosto pohodovej a z B5 pěkná překopávka na b6 :o))
moc pohodovej koráb!! kola josu také připravené:o))
a co se týe kadeta, mylsím, že každe auto jde upravit a tohle se povede, mě se ten nápad líbí a tvar také...
takže vše je věc názorů....
bawo ano, ale bez tech lizatek a pokud je ten passat prekopavka z B5 na B5 facelift, tak dobry, ale zadni svetla spatny

28.06.2006, 21:51 |
pov bawo - naraznik fuj
pasat - zrcatka fuj, odstranil bych drzak znacky a dal ji jinam
kadet - nebrat :)

28.06.2006, 23:02 |
clown revilo .. nebrat :o)))
ne ani jedno moc nelibi .. , ale urco to najde lidi, pro ktery to bude megahustec
taky se mi nelibi ani jedno :-(
to clown: Docela by mě zajímalo, jak jsem můžeš napsat hlášku typu revilo ... nebrat. Ty sis u nich někdy nechal něco udělat? Nebo to mám chápat spíš jako projev ubohosti..? Je to profi firma a dělá to, co chce zákazník. Každý si nadiktuje to, co se mu líbí a hlavně to, na co má peníze.. Myslím, že zrovna Revilo je jedna z tuning-firem v ČR, která za to stojí.. Dokáže udělat fakt parádní kousek z ničeho a celkem za babku..

30.06.2006, 12:40 |
Cormi Moje dojmy:
BMW 5 - moc pěknej, až na přední spoiler a chromový rámečky spz... kola jsem viděl na sportauto.cz za super ceny - jsou nádherný, konkrétně k tomuhle bmw mega...
Passat - super, cenim odstranění lišt, znaků, skvěle je udělaná koncovka (takhle jsem to kdysi chtěl dělat na Golfu, ale nakonec to dopadlo jinak). Koukam, že je i níž uchycení spzky, myslim že k tý bílý by se hodně hodilo dát lamely masky a v nárazníku do laku. Vepředu vytažený lemy blatníků, jsem na to zvědavej. Velký mínus zrcátka - nechápu, proč majitel nenechal sérii a dal takovej shit... zadní lampy se dají vždycky vyměnit - rozhodně za origo faceliftový !!! :-) Určitě hoď pak fotky až na tom budou kola ! ;-)
Kadett: vzali ho pěkně z gruntu - proč ne... po laku a na nových alu bude vypadat dobře. Jenom to na mě působí jako že ten předek je úplně jinýho rázu než zbytek... moderní lampy a oblej nárazník a zbytek hranatej...
2 Cornmi:
Mě se ten pašík moc líbí, je na něm dost práce udělané a přijdou na to 18´TSW, má to sníženej podovzek, zadní lampy se dají vyměnit:o))
Kadet je zcela podle přání majitele, kluci měli trochu jinej názor,ale zákazník náš pán...:o))
me se to BMW libi Pasik taky jen ten kadet je takovej divnej ale prace na tom taky odvedeno mraky