Navštíveno 1194x

28.06.2006, 22:08 |
Petura | Upraveno: 2006-06-28 22:16:29
jak se říká, kdo si počká ten se dočká ... díky moc H-Honzovi a Hartikovi za zprostředkování "cukrátek" pro kivika ...

fotky jsou dělaný hodně na rychlo, ani sem si nestih umýt ruce po práci :o)

hezký akorat na ty fotce to vypada jak když to auto šilhá :o))
a jeden pohled zezadu ...

no myslím si, že čekání se opravdu vyplatilo... a je to lepší než původně zamýšlená akce ..

28.06.2006, 22:41 |
FREE koukam,že z toho dělaš BMW řady M.. jiank pěkný..
jj fakt pěkný ;) !!
ještě, že tam nepřišel ten spojler na poslední fotce, to ee
podle fotek to vypada, ze to pekne sedi :) rozhodne 100x lepsi nez puvodne zamyslena akce :D

29.06.2006, 01:10 |
Augi Každej KIVIK je hnusnej ;-)
FREE: no BMW z toho nedělám, ale lidi jsou s*ině, a tyhle obě zrcátka byly levnější jak jedno origo ...
darkbug: ještě nesedí, jen optickej klam, ale podvozek je už připravenej v dílně, jen nejsou ruce a lidi co ho daj na auto
Augi: .. věc názoru ... já zase třeba nemůžu škodofky ... :-)

29.06.2006, 06:19 |
MiraF Petura :...pěkný - decentní, a co ta zelená škodárna vzadu?,nebylo by více foto?
MiraF: je to eRko, kompletně předělaný, foto není, páč si to kámoš nepřeje .. má to teprv týden po laku a první výjezd plánuje až tak za rok až to bude celý kompletně dostrojený i s muzikou ...

29.06.2006, 07:35 |
Boris Prostě boží....... přesně jak to má bejt..... ; )))
původní akce k zblití....
moc pěkný, a co ten fiátek na zimní fotce, není na prodej?
Tak jeste jednou, hezky:D Safra tu dilnicku odnekud znam..:o))

29.06.2006, 09:18 |
chudy Petrura: Pekny ;-)
Martyn156: Jeste abys ji neznal :-))
Sestikule: Ten Fiatek tam stal v nedeli uplne stejne jako na ty fotce ze zimy.... Zkusim se zeptat, jestli neni na prodej

29.06.2006, 21:31 |
mendo vedel by som si to predstavit aj na mojej hodulke,pekne decentne!
joo tak tohle predcilo moje ocekavani. Opravdu parada, PetrVti mel pravdu.
taky po nich už pokukuju... ;-)
krasny, me prislo taky vcera :o)
díky všem za kladné ohlasy :o))) i když auto upravuju k obrazu svému .... ale když ho někdo pochválí tak to hoooodně u srdíčka zahřeje ...
ale je problém, barva (báze) je sice stejná, ale jinej lakýra a "asi" jiný vrchní lak a lízátka mi jdou tak trochu do žluta ... :o((( doufám, že si s tím sluníčko a povětrnostní podmínky poradí a barvy sladí ....