Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Leštění kol

o Navštíveno 1422x o
o 03.07.2006, 13:09 | Pepik
Mám na svém Passatu B6 originál litý 16'' kola od výrobce. Jenže už jsou na autě 5 let jak v létě, tak v zimě a už je to na nich trochu znát. Do nových kol se mi nechce z více důvodů, na tom teď ale nezáleží... Přemýšlel jsem o vyleštění kol, přecijen by to byla trochu změna a také by to nemuselo vypadat zle. Zajímalo by mě, zda má cenu se do toho vrhnout a v jaké ceně by se to zhruba pohybovalo. napadlo mě, že by se mohly nechat vypískovat a pak ručně doma leštit a leštit. Byl by na to třeba nějaký krycí lak nebo tak něco? Anebo by bylo nejjednodušší si to komplet nechat někde udělat?

foto k příspěvku  od Pepik

o 03.07.2006, 14:13 | kasko
taky bych se rád zeptal, zda někdo leší kola v okolí Zlína, popř. rozumné vzdálenosti.

díky
o 03.07.2006, 19:30 | rencek
pepik - jezdit v zime s lestenejma kolama na to rovnou zapomen. Musel bys na nich mit spec. bezbarvej lak, ale u toho laku ti nikdo nezruci ze to casem treba nepopraska. Lesteny kola jsou spis jen na nesoleny období. Opiskovat kola si muzes nechat, ale pri lesteni pak na tom nechas ruce...

gimbeam - nejsem z okoli, ale neni problem zaridit dopravu pres PPL ke me a zpet. Nebo pokud ty nebo nejaky tvuj znamy jezdi po D1 ku Praze, tak mozno i predat osobne.

[ Link ]
o 03.07.2006, 23:47 | Pepik
Ja mel na mysli, ze ted s nimi jezdim v zime i v lete... kdyby byly vylestene, mel bych na zimu normalni plechace... A bylo by mozne koupit nejaky zrout barvy, ktery by tu barvu oddelil od toho kola? Ze by to treba nekoli khodin pusobilo a postupne ta barva pustila... precijen ten podklad uz je taky hladky, takze by s tim nemuselo byt tolik prace. SPis mi jde o to, jestli by ty lesteny kola nevypaly blbe... viz foto.
o 04.07.2006, 14:51 | lestimekola
Neznám auto na kterým by leštěný kola vypadaly blbě :-)

Koukni k nám na web www.lestimekola.cz na naší práci - v případě zájmu pošli lepší fotku na náš email. Leštění komplet kol děláme už od 8tis za sadu. Myslím, že tvoje kola nebudou o moc dražší.

K povrchovej úpravě - máme novej lak kterej je stálej - neloupe se, nepraská, nematovatí, je stále čirej.
o 04.07.2006, 15:16 | rencek
lestimekola - fakt? mas ten lak vyzkousenej treba rok v provozu na autech?
o 05.07.2006, 03:29 | Jindrs
sry ale passat B6 vypada jinak tohle je B5 facelift!!
o 05.07.2006, 08:52 | lestimekola
rencek: 2,5 roku provozu s tím, ža pan majitel přezouvá hooodně pozdě na podzim a brzo na jaře - hned jak sleze sníh. Je to opravdu vyzkoušený ale nastříkat to dokáže jen hrstka lidí tak aby to drželo. Je to už o spešl finální pastě na leštění
o 08.07.2006, 10:05 | oranger
ano ano B5 facelift
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3283 sekund.