Navštíveno 1350x

03.07.2006, 19:46 |
Ole Ahojki hlavy, hlavy ty leštící :) mam auti zase u karosare, takze si hraju.... Mam na svoje Cero svody z D16A9 tjs. 4-2-1.Chtel jsem se zeptat pokud je vylestim... vybrousim... proste jak to pude, zrezavi mi????? Jde o to jestli to je obyc neco :) a nebo je to litina ci neco?? Z ceho se delaji obyc svody ( jsou seriove ). Jinak je nastrikam zaruvzdornym lakem, Džííííp za rady.

no bude to litina, ktera rezavi..... zaruvzdornym lakem na svody?? no nevim, chron zmodra takze lakem hodne pochybuju...pokud nechces chrom svody, radsi si nad tyhle udelej nejakej kryt z lesteneho hliniku....byde to vypadat dobre kdyz si s tim pohrajes.....to co ted delas si myslim ze je zbytecni prace...:/

03.07.2006, 21:31 |
Ole Myslis ze ten zaruzvdorny lak to teplo nevydrzi? No moc tomu sice neverim, ale mel by vydrzet 650 C ( alspon to je na nem napsano ) :) kolik maji svody na povrchu?? Chrom ani nerez ani nic podobneho to neni je to mekke takze asi litina a ta zrezavi ... hm :( takze jedine lak, nebo kryt, ktery nemam :(

04.07.2006, 06:32 |
MiraF ...pokud je to litina,tak se Ti to oloupe!

04.07.2006, 06:35 |
MiraF ...tohle je taky litina,ale uvidíme jak dlouho to tam zůstane?!
a tohle je druhej díl,bohudík už kovovej!

Už nějakej pátek mám tyhle a vypadaj pořád stejně......tak nevím. Kdysi jsem je taky leštil kotoučem.

Ja mam origo od XS-POWER a byly chromovane - proste stribrne jak svine - najedou jsou ZLATE :) ale lesknou se stale!

Thullo: tohle je lestenej nerez
No svody klidně i zrudnou, takže bych řekl, že to bude i víc než 650stupňů...
na coupe mam vyleštěný seriový svody , který byly původně černěný a za ty roky rezavý (žádnej nerez..)
vyleštil jsme je a už držej 3 tím rokem bez koroze - sic eje pravd aže auto nejezd v zimě a ročnwě najede 2000-3000km , ale prostě na svodech jsou takyový teploty, že ui v dešti není problém... jinak jednou za čas je lehce vemu takovou brusnou látkou

04.07.2006, 20:15 |
Ole TO : MiraF, moc krasna prace, ale pokud se nepletu mame svody z podobneho auticka :) takze? Drzi? Myslim rezavi Ti? A proc bohudik ze ten druhy konec je kovovy????
Existuje nejaky bezbarvy lak, ktery vydrzi velke teploty? Kamarad rikal, ze pry je nejaky extra lak na Mercedesech, ktery by to pry mohl vydrzet -- tak nevim rikal ze litr stoji tak 5000 no me byl staci 1,5dcl :))))
nebo nexistuje nejaky bezbarvy lak ve spreji?
Chlapi kdyz to tak vidim vy ty svody menite leto zima?????Ze je vidim vymontovany?

05.07.2006, 07:40 |
MiraF Ole:
podobnýho?,ty snad máš Hondu,NE?,tohle je z Rencka!
zatím drží,protože to ještě nebylo na autě :-))),ale asi to sleze,jinak s tím sprejem,měl jsem Al sprej který vydrží teplotu i 900 stupnů,ale taky se to oloupalo,ono to bude asi tou litinou,která,i když ji povrchově odmastíš,tak materiálově vnitřně je pořád mastná!
..kovový?,protože to šlo nachromovat!
...s tím bezbarvým lakem se to už řešilo na starým foru,většina laků při zvýšené teplotě zežloutne!,dokonce jsem slyšel o lodním laku,který by prý měl vydržet i vyšší teploty,ale znáš to,co názor to origoš!
jj lestenej nerez je asi nejlepsi volba
ta litina se necha opiskovat - otryskat a pak jedine pres pec vypalovackou.

10.07.2006, 20:06 |
Ole Takze to hodit opiskovat a co potom ? A co to je ta pec s vypalovackou? Nerez je super, ale litina je .... levnejsi a navic tyto svody se chovaji podobne jako nerezove treb a od DC sport..