Navštíveno 1407x

Ahoj malý dotaz. přišli nám do firmy xenony do práce od stualarmu. kluci to dali do světla z pasatu B 6 čočka a ono to sice svítí ale kresba nei tak jak by měla asi být proč?

jo a je normální aby od toho vedly tyhle kable? při výměně výbojky pak musí jít teda sehnat tohle celý dofám. byly tu k sehnání xdenony od lampamuže jenže zákazník chtěl tyhle a tak se snažíme mu vyhovět

04.07.2006, 16:58 |
clown vybojka vypada dobre .. jen to nema patici, takze to bude spesl :o)
dokud tam nebudou xenonovy cocky a stineni, tak to nebude kreslit nikdy dobre jako xen. origo
mno mam tam origo cele lampy :-))) furt cekaji ...bixenon kompletni

04.07.2006, 19:14 |
clown xen .. tak nejak bych to videl taky :o))

05.07.2006, 03:18 |
Satas No a to je to co řikam furt,prostě pseudosady k hovnu,výbojka náhradní za palici.Xenonman tam má origo bixe a jedná se jen o výměnu lamp.A zrovna do tohohle auta jde zástavba koncern sad naprosto bez problému s perfekt výsledkem.

05.07.2006, 03:22 |
Satas A kresba nejde protože u b6 je H7 nasazená do objímky která se pak komplet zacvakne do patice čočky a ta to zároveň vystředí ohnisko,ale to mazlici u pseudosad zřejmě nepobíraj.
jenže jak mi psal xenonman tak ty jeho nebudou s klasickou elektrikou naklápět. musí se tam upravovat motory
ale da se to predelat a ono kdyz si to pak spocitas kolik stoji ve stu nahradni vybojka a mit takoveho starosti to za to proste nestoji. nehlede na to ze tady ma rovnou bixenony :-)
no co si budeme povídat. prostě jsem mu to nevymluvil. chtěl jsem tam ty lampy od tebe i z toho důvodu že auto bude asi na prodej a chtěl jsem ho koupit ale on to vidí tkhle. doufám že se na mě jinak nezlobíš zatím díkya čav