Navštíveno 702x

06.07.2006, 19:11 |
bawor Jak to je s jiným rozměrem Alu kol a pneu. Chtěl by sem na e30 dát liťáky 9x16" budu je mít od kámoše kterej je na tom stejným báwu má. Se zápisem do TP není problém, ale doslechl sem se, že musí být ještě vyjádření výrobce. Jak to teda je? dík za odpovědi

06.07.2006, 21:13 |
xxx na e30 9x16" a se zápisem do techničáku není problém??? nevim nevim...tenhle rozměr tam asi určitě nebude povolenej, takže vyjádření výrobce bude na místě...dřív tady byla na tohle téma velká diskuze...

06.07.2006, 21:20 |
bawor Tak zase tak velkej rozdíl to podle mě není jestli se nepletu tak origo sou 7x15" a kámoš je má obutý na pneumatikách 195/50 a ty azevka sou 9x16" a obutý na pneumatikách 225/40 R16 takže podle mě by to němělo být zase až tak hrozný upraví se lemy a bude to v pohodě kámoš je na třicítce má a v pohodě tak uvidíme. Právě nechcu přijít kvůli nějáké blbosti o body nebo o techničák.

06.07.2006, 23:05 |
xxx no pro orientaci, mám seat ibiza a tam je maximální šířka disku 7"...mám na tom 9x16" a můžeš se podivat, jak to čumí ven...www.pwd.cz/alu...fotky nic moc, ale nějak tak to tam uvidíš...je to hodně velkej rozdíl:)))a gumy mám 215/40...jak je to s bodama v tomhle případě netušim, je tam snad něco jako nevyhovující stav nebo ohrožující provoz, ale fakt nevim...to ti spíš poradí někdo jinej...
Ja myslim ze pokud ti nekdo zaridi zapis do velkyho TP tak k tomu nic nepotrebujes.Aneb co je v technicaku to je pro svestky svaty ale potom doporucuju vozit overenou kopii velkyho TP s sebou protoze orig vozit nesmis

07.07.2006, 11:20 |
bawor No právě co sem slišel tak, že jeden típek to měl jenom v TP a neměl vyjádření výrobce. Potom típek měl bouračku a protože neměl to vyjádření výrobce tak to dopadlo tak že celou škodu hradil ze svýho a pojišťovna nedala ani korunu.
no co vim tak sem videl schvaleny jen 7,5 x16 vepredu a 9x16 vzadu, ja sam mam 8x17 a zatim jezdim bez problemu ale az se nejakej ten cernej nasere tak nevim nevim :-(((
Machca: nic vozit nemusis, oni si sami zjisti jestli je mas zapsany nebo ne ;)